Dziś nad ranem odeszła moja India. Miała 5 lat i 9 miesięcy, nie dożyła juz swoich 6 urodzin. W piątek sie zrobiła słaba, a dziś już biega za TM. W nocy, gdy wstałam,żeby ja nakarmić już wiedziałam,że to koniec, nie chciała juz jeść ze strzykawki, jedyne co chciała to wrócić do swojego ulubionego kątka w klatce, ostatkiem sił się tam podczołgała. Leżałam w łóżku i się modliłam,żeby nie cierpiała i szczęśliwie pobiegła do Calinki. Teraz są już tam razem.
India nareszcie może biegać bez zadyszki po wiecznie zielonych łąkach, bo większość swojego życia spędziła z połową wydolności płuc po ciężkim zapaleniu płuc. Widzę ja jak biegnie z rozwianym włosem, hasa okropnie szczęśliwa.Ona tam jest.
Może siedzą razem , tak jak w avatarze. India opowiada calinie,że mieszkała ze świnką Tośką jeszcze wredniejszą od Calinki. Ale zobaczy tam z góry,że tej wredocie strasznie będzie brakowało tego potulnego, spokojnego mopa.
Piszę to a wydaje mi się,że podejdę potem do klatki i ona tam nadal będzie...moja stacjonarna India, Indiana Jones jak mawiała moja mama. Bądź tam szczęśliwa, kocham Cię.
India -[*] -24.01.2016
Moderator: pastuszek
- jadziulka
- Miejscowość: Lubin
- Kontakt:
-
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: India -[*] -24.01.2016
Bardzo współczuję
Pamiętam Indię, była bardzo podobna do mojego Krecika [*], teraz pewnie odnaleźli się za TM.
Dla pięknej Indii

Pamiętam Indię, była bardzo podobna do mojego Krecika [*], teraz pewnie odnaleźli się za TM.
Dla pięknej Indii

- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Współczuję z całego serca
- diefenbaker
- Miejscowość: Piaseczno
- Kontakt:
bardzo współczuję... India biegaj szczęśliwie za TM 

Pamiętam Indię jeszcze ze starego forum...Śpij spokojnie Malutka 

- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Pięknie o niej napisałaś...
Ech, odchodzą nasze staruszki, India dołączyła do pięknego stada. Współczuję Ci...

Ech, odchodzą nasze staruszki, India dołączyła do pięknego stada. Współczuję Ci...

- jadziulka
- Miejscowość: Lubin
- Kontakt:
Dzięki dziewczyny.
Niki a ja pamiętam Krecika. Myślę,że go tam znalazła India.
No odchodzą staruszki, choć miałam nadzieję,że jednak pokręci sie po klatce jeszcze ten mój mopik.
Niki a ja pamiętam Krecika. Myślę,że go tam znalazła India.
No odchodzą staruszki, choć miałam nadzieję,że jednak pokręci sie po klatce jeszcze ten mój mopik.
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Jadziulka, bardzo współczuję.. A jeszcze kilka dni temu myślałam o Indii, że tak dzielnie się trzyma, a wtedy (to już chyba ze trzy lata minęły..), jechała do Warszawy na leczenie w tak ciężkim stanie.. I udało się ją wyleczyć- wiele dni, tygodni i miesięcy mogłyście jeszcze być razem. Aż do teraz..
Dla pięknej Indii
Dla pięknej Indii

Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT