Czy wiecie gdzie można zdobyć te klatki?
Jestem zainteresowana kupnem/zrobieniem, o ile ktoś wie gdzie można otrzymać elementy. Podobno niektóre sklepy zoologiczne są w stanie zamówić? Wiecie coś na ten temat?
Pozdrawiam
Klatki C&C
Moderator: Pulpecja
Re: Klatki C&C
Nie wiem, czy sklepy zoologiczne zajmą się sprowadzeniem kratek z Anglii, gdyż jest to spory koszt. Na "starej" Caviarnii użytkowniczka Usia zorganizowała wspólne zamówienie kratek z Anglii. Jeśli dobrze znasz język angielski to możesz zamówić kratki zza granicy.
Zamówienie było z USA i wychodziło za komplet skladajacy sie z 17 kartek i 20 zlaczrk około 170 zł.
Tak z tym ze jedna taka paczka starcza tylko w wypadku klatki bez pietra na pietrowa potrzeba dwa komplety. Z Anglii zamawialam sama i wyszło mi ponad 200 zł z wysyłka do Polski.
Arashi a możesz zlinkować stronę, z której zamawiałaś?
pozdrawiam i dzięki za informacje
pozdrawiam i dzięki za informacje
Jeśli ktoś by zamawiał kratki, to bardzo chętnie bym się dopisała do zamówienia
Jak ogarnę co i gdzie najlepiej zamówić w dobrej cenie to pomyślimy coś razem o zamówieniu
Mam pytanko - czy ktoś jeszcze, poza Usią zamawiał kratki ze strony amazon.com?
Ostatnio, jak dobrze pamiętam paczka zawierająca 16 kratek o wym 35,5X35,5 (bez łączników) kosztowała ok. 100 zł.
Zastanawiam się, jaki mniej więcej jest koszt cła przy zamówieniu np. 2 kompletów kratek?
Jestem zainteresowana tymi kratkami, więc jeśli ktoś robiłby zbiorowe zamówienie - proszę o info.
Ostatnio, jak dobrze pamiętam paczka zawierająca 16 kratek o wym 35,5X35,5 (bez łączników) kosztowała ok. 100 zł.
Zastanawiam się, jaki mniej więcej jest koszt cła przy zamówieniu np. 2 kompletów kratek?
Jestem zainteresowana tymi kratkami, więc jeśli ktoś robiłby zbiorowe zamówienie - proszę o info.