Witam serdecznie Pani Małgosiu,
Zapraszam na piknik "...dobry dla zwierząt"
W tym roku 13.09. niedziela
To samo miejsce i takie same zasady współpracy
Proszę o kontakt czy macie ochotę uczestniczyć
Pozdrawiam
Sylwia
Odpisałam że naturalnie, będziemy.
Zapraszamy z Porcellą wszystkich chętnych do zaprezentowania naszego stowarzyszenia na stoisku. To jest tylko jeden dzień, od 9.00 do 18.00 jakoś? Czy nawet krócej?
I będzie super - mamy plakat, Ala nam zrobiła
To nie wiem - świnki do adopcji tez zrobimy? Może też plakat zamiast zdjęć?
I będą kalendarzyki i kalendarz jednostronny na 2016, mamy nowe ulotki ABC, nowe jednostronne.
I zrobimy znowu loterię, co? a może zróbmy jakiś konkurs dla dzieci?
No na pewno można dać gadżety SPŚM jako fanty. Będą notesy, przypinki i breloki, magnesy, kalendarze. Ja mogę przygotować książeczki. Może macie jakieś rzeczy, które nadadzą się na fanty do loterii za 5 zł?
Przypominam ze nada mam farby do malowania skóry - może ktoś chętny do malowania kwiatków czy wąsów na twarzach dzieci? Danusiu? Aniu?
Zapraszamy wszystkich, można przyjechać z rodziną, z dziećmi. Zawsze jest jakieś zaplecze kulinarne, można za niewielkie pieniądze ( często przeznaczane później dla zwierząt w potrzebie) zjeść coś dobrego. Będzie wybór na najfajniejszego pupila w kilku kategoriach, my w ubiegłym roku poznałyśmy np. dwie świnki - jedną wietnamska a drugą zwykła chyba? oraz ptaki łowne, w tym sokoła. Zawsze była też lecznica Pulsvet - można porozmawiać z wetem jeśli macie jakiś problem z gryzoniem. Są również pokazy agility dla psów, bardzo ciekawe.