-gładkowłosy trikolor
- Wiek - oszacowany na ok. 5 m-cy na 05.2015
- nr adopcyjny: 2026

Ale ci Duzi nic nie widzą.... a ja mam taką piękną łatkę w kształcie serca

Dlugo jeszcze te sweetfocie będziesz robić???

no masz, taki mam drugi boczek

no nie ma co się tak gapić

weź już skończ, no proszę Cię....

Duża, wiesz, że przesadzasz, a ja wstydliwy jestem

# historia zwierzęcia, przebyte choroby- podana inwermektyna ponieważ Czak miał sublokatorów
Czak przebył długą drogę... został odebrany z ogłoszenia przez małą dziewczynkę, lecz jej rodzice nie zgodzili się na małego towarzysza w domu. Czak został przekazany pod opiekę zaprzyjaźnionego weterynarza, który powiadomił o jego sytuacji SPŚM. Prosiana jest lękliwa co do ludzi, na chwilę obecną, ale nie dziwię się w przeciągu tygodnia jestem 3cią osobą u której jest. Bardzo pozytywnie reaguje ma wszelkie świnki, na razie ze wzg na lokatorów na gapę tylko przez kraty (lokatorzy wybici).
Czak jest świnkowym nastolatkiem, czyli hormony w nim buchają, czyli tańce godowe, terkotania do kolegów zza krat są na porządku dziennym, ale nie ma co się martwić - wyrośnie z tego.
TED stan: DS/ do adopcji z Georgem
-gładkowłosy trikolor
- Wiek - oszacowany na ok. 1 rok na 05.2015
- nr adopcyjny: 2069
Oto prawdziwe, drwiące oblicze Teda

Ted zmienny jest...

i zna swoją wartość, trzeba zabiegać o uwagę, ale owe zabiegi są nagradzane

Niby taki niewinny, a jak mu coś nie pasi, to potrafi o swoje zawalczyć

i Ted dziękuje za uwagę

# historia zwierzęcia, przebyte choroby- Ted oddany do Azylu dla Królików przy Schronisku Miejskim w Toruniu przez Panią, gdyż jej dziecko okazało się alergikiem. Ted jest wyluzowany, dobrze dogaduje się z innymi świnkami do puki nie zamierzają go zbytnio zdominować

Daje Czakowi fory o ile ten, nie naciśnie mu na odcisk.
GEORGE stan: DS/ do adopcji z Tedem
-gładkowłosy trikolor
- Wiek - oszacowany na ok. 9 m-cy na 05.2015
- nr adopcyjny: 2070

Najbardziej wyluzowany z trójcy

Boczki prezentujemy

# historia zwierzęcia, przebyte choroby- Oddany przez osobę prywatną, która odebrała od kogoś, kto dostał od kogoś... co było wcześniej - nie wiadomo

Świnka po przeglądzie weterynaryjnym, zdrowa.
W stadku stoi niby na końcu, ale raczej wygląda to tak, że nie interesują go potyczki między Tedem a Czakiem, no chyba, że spytają go bezpośrednio o zdanie... ale i wtedy również pokazuje obu, jak mało go to interesuje... przedziwnie pozytywny prosiak.
# miejsce, w którym przebywa świnka oraz u kogo-okolice Torunia/Joanka
# informacje dot. adopcji zwierzęcia - NAJCHĘTNIEJ DO ADOPCJI RAZEM/ewentualnie w innych konfiguracjach po ustaleniu
# Informacje dot. diety: Cavia Nature, sianko, zioła, warzywka w fazie prób: marchewka, seler naciowy, arbuz, jabłko, buraczki, piją z poidła no i wszelkie świeżynki trakowate, mleczki, koniczynki itp
# kontakt do osoby decyzyjnej - Joanka PW (wiadomość prywatna)
# Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: decyzja samodzielna, o!
Adopcja oczywiście na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przed adopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej.
Dla świnek staram się wybierać jak najlepsze domki- spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę (co najmniej 100cm długości dla 2 świnek), bezpieczne wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.