Imię: Kuba
Numer adopcyjny: 2001
Stan adopcji: w DS
Miejsce gdzie przebywa/ u kogo: Bielsko-Biała/ twojawiernafanka
Kontakt: em.jot.gliwice@gmail.com, PW na forum
Informacje dotyczące żywienia: poznajemy upodobania, w tym momencie na pewno cn, siano, ziółka, warzywa raczej ostrożnie, nie ma szaleństwa specjalnego.
Historia: Oddany przez właściciela z powodu częstych przeprowadzek i braku możliwości zabrania ze sobą. Wygląda na zdrowego, na pierwszy rzut oka brak pasożytów, trochę za długie pazury, które zostały już skrócone. 6 maja odbyła się kontrola weterynaryjna - chłopak jest zdrów
Zgoda na założenie wątku: ja
Kuba jest trochę nieśmiały, ale nie ma oporów z podejściem do prętów. Raczej nie boi się człowieka. Chętnie kwika z rana, aby dostać coś dobrego.
Imię: Nikuś
Numer adopcyjny: 2002
Stan adopcji: w DS
Miejsce gdzie przebywa/ u kogo: Bielsko-Biała/ twojawiernafanka
Kontakt: em.jot.gliwice@gmail.com, PW na forum
Informacje dotyczące żywienia: poznajemy upodobania, w tym momencie na pewno cn, siano, ziółka, warzywa raczej ostrożnie, nie ma szaleństwa specjalnego.
Historia: Oddany przez właściciela z powodu częstych przeprowadzek i braku możliwości zabrania ze sobą. Wygląda na zdrowego, na pierwszy rzut oka brak pasożytów, trochę za długie pazury, które zostały już skrócone. 6 maja odbyła się kontrola weterynaryjna - chłopak jest zdrów
Zgoda na założenie wątku: ja
Nikuś jest odważniejszy, lubi sobie pogruchać, ale nie jest agresywny. Chętny do pieszczot, po których wciąga łapki.
Chłopaki razem:
Kuba i Nikuś - boski duecik [BIELSKO-BIAŁA] - w DS
Moderator: silje
Kuba i Nikuś - boski duecik [BIELSKO-BIAŁA] - w DS
Ostatnio zmieniony 01 maja 2015, 13:06 przez twojawiernafanka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Kuba i Nikuś-boski duecik [Katowice]
Jakie cudne chłopaki I widać że bardzo zżyte, więc idealni
A już wkrótce zmieniają DT i przyjadą do mnie
Dziękuję, Tysiu!
Dziękuję, Tysiu!
- martuś
- Miejscowość: Złocieniec
- Kontakt:
O mamuniu jaki uśmiech Pięknie wyglądałby w kalendarzu w następnym rokuTysia pisze:
Chłopcy jacy zmęczeni sesją Pewnie domagali się później dużej zapłaty w postaci trawy albo ogórkaTysia pisze:
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Śliczni obaj
Sesja trwała z 10-15 minut i od razu nikuś chciał spać. Kuba jeszcze trochę się interesował, co i tak długo nie trwało i też przysypiał. Chłopcy mieli pojechać w przyszłym tygodniu do bb, a tu niespodzianka i ukradziono mi prosiaki dzisiaj niespodziewanie
- sanedie
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
Nie podoba mi się że Ci prosie zabrali :c, a chciałam Cię ponękać
Zapraszamy do Bielska
Chłopaki są absolutnie cudowne - mięciutkie jak kurczaczki, w podróży bardzo grzeczne, po włożeniu do klatki kulturalnie pojedli trochę karmy, trochę warzywek i trochę ziółek, a później poszli spać - tuż obok siebie
Chłopaki są absolutnie cudowne - mięciutkie jak kurczaczki, w podróży bardzo grzeczne, po włożeniu do klatki kulturalnie pojedli trochę karmy, trochę warzywek i trochę ziółek, a później poszli spać - tuż obok siebie
Re: Kuba i Nikuś - boski duecik [Bielsko-Biała]
Jakie cuda Gdyby byli blizej, to mialabym problem
Za nowy domek
Za nowy domek