- imię świnki Olaf
- wiek świnki - około 4 m-cy
- płeć świnki samiec
- adopcyjny numerek 1760
- miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo- Puławy, Iceberg1976
- historię zwierzęcia, przebyte choroby - świnka polaboratoryjna
- informacje dot. diety - zjada wszystko to, co zostanie wpakowane do klatki a jest jadalne, próbuje również niejadalnych rzeczy, ale po stwierdzeniu, że posłania nie da się zjeść odpuszcza. Każda karma sucha, siano, zielenina - owoce, warzywa. Nie wybrzydza. Nie lubi jedynie kiwi i cytryny. Szczególne upodobanie - mandarynki.
- stan adopcji - wolny, do innej świnki, ale bardzo zaprzyjaźniony z Dżinksem więc polecają się razem
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - Olaf jest dość płochliwy, ale w towarzystwie odważniejszej świnki "małpuje" i daje się pogłaskać. Jest łakomy i ciekawski a to najlepsze połączenie dla oswajania. Do innych świnek zazwyczaj łagodny, czasem poburczy i pohukuje, ale na straszeniu się kończy.
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę - PW, ice_76@o2.pl
- zgoda na założenie wątku - moja
Wiem, że fotki nie są najlepsze ale one wszystkie są kręcidoopkami:
- imię świnki Dżinks
- wiek świnki - około 4 m-cy
- płeć świnki samiec
- adopcyjny numerek 1761
- miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo- Puławy, Iceberg1976
- historię zwierzęcia, przebyte choroby - świnka polaboratoryjna
- informacje dot. diety - zjada wszystko to, co zostanie wpakowane do klatki a jest jadalne, próbuje również niejadalnych rzeczy, ale po stwierdzeniu, że posłania nie da się zjeść odpuszcza. Każda karma sucha, siano, zielenina - owoce, warzywa. Nie wybrzydza. Szczególne upodobanie - seler naciowy.
- stan adopcji - wolny, do innej świnki, jest mocno zżyty z Olafem, polecają się do adopcji razem
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - Dżinks to ten odważniejszy w parze. Nie jest oswojony, ale odważny i ciekawy wszystkiego co się dzieje. Z całej bandy najgłośniej cieszy się jak zobaczy, że ktoś przyszedł i usłyszy szelest reklamówek. Jest bardzo łakomy i ciekawski a to najlepsze połączenie dla oswajania. Do innych świnek zazwyczaj łagodny, czasem poburczy i pohukuje, ale na straszeniu się kończy. Lubi rządzić, ale stanowczością a nie zębami.
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę - PW, ice_76@o2.pl
- zgoda na założenie wątku - moja
Wiem, że fotki nie są najlepsze ale one wszystkie są kręcidoopkami:
Gdyby ktoś miał wątpliwości to nie są te same świnki Dżinks ma ciemny nosek
Olaf i Dżinks, Puławy, 4 m-ce - adoptowani
Moderator: silje
- Marikaaa
- Miejscowość: Piaseczno/W-wa
- Kontakt:
Re: Olaf i Dżinks, Puławy, 4 m-ce
Dobre rozeznanie to podstawa. Brudny nosek jest super, choć czyścioszkowi też nic nie brakuje.Iceberg1976 pisze: Gdyby ktoś miał wątpliwości to nie są te same świnki Dżinks ma ciemny nosek
Teraz: Florek od 22.07.2015 + Zdzisio od 22.10.2018
Nasz wątek: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5805
Dawniej: Czarnulka, Mała, Naleśnik, Nicek, Orzeszek, Wicherek
Nasz wątek: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5805
Dawniej: Czarnulka, Mała, Naleśnik, Nicek, Orzeszek, Wicherek
Jak stoi sprawa z ewentualnym transportem chłopców do Warszawy? Pytanie dotyczy też Jamnika Iceberg, jeździsz jeszcze do stolicy?
w tej chwili jestem chora i nie mam możliwosci jeżdżenia. Niestety nie wiem ile to potrwa i dlatego nie potrafię przewidzieć czy będę w stolicy za tydzień czy dwa czy później. Ale zawsze można coś pokombinowac
Pytałam na razie czysto teoretycznie
Trzymam kciuki za domek dla chłopców
Trzymam kciuki za domek dla chłopców
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Puławy rzut beretem : ) po drodze można zwiedzić Kazimierz ...
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Hmmmm, może jakoś latem? ja tak o tym Kazimierzu. A same Puławy przecież też piękne.
Witam, jestem zainteresowana adopcja tych dwóch świnek morkich. Jestem z Lublina i posiadam całe wyposarzenie do przyjęcia świnek.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Czemu świnki nie są zgłoszone na główną?