Kraty

Czyli jak powinna mieszkać świnka

Moderator: Pulpecja

ODPOWIEDZ
Ptyska21

Kraty

Post autor: Ptyska21 »

Cześć nie wiem czy dobry temat stworzyłam ale mam pytanie przeglądając forum w dziale z mieszkankami dla swinek znalazłam o takie zdjecie

Gdzieś też czytałam że takie kratki tylko z uk można zamawiać pytanie brzmi gdzie moge zamówić takie kratki w Polsce i za ile? macie jakieś linki ? Jestem nowa jeśli chodzi o świnki, mam samice i sama których mam rozdzielonych ( nie chce rozmnażać) No a bardzo podobają mi się właśnie takie klatki dosłownie cudne możecie mi doradzić oraz napisać co można wyłożyć do kuwety zamiast tego dry bed czy jakoś tak.

Andzia pisze:Oto skromne mieszkanko moich świnek
Dzieki cioci Pastuszkowej :buzki: mamy kapciochy, ktore sa rozchwytywane :D :102:
ileż to radości moga przynieść :lol:

Obrazek
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Re: Kraty

Post autor: joanna ch »

Chyba one wychodzą drożej niż klatka z tego co się orientuję.
To nie tylko kwestia krat - podłogę też musisz zabezpieczyć bo zgnije - to jest zdaje się polipropylen kanalikowy - zamawia się go na wymiar internetem. Można pewnie też kombinować z jakimś linoleum ale nie wiem czy by to zdało egzamin.

Jak nie drybed to można po prostu dawać koce no ale wtedy prać je pewnie co dzień. Można pellet drewniany zmieszany z trocinami ale to nie najlepsze dla łapek. Można też matę łazienkową a pod to pellet, ewentualnie podkłady higieniczne no ale one raczej drogo wychodzą.
śliwka

Post autor: śliwka »

To kratki C&C w polsce nie dostępne. Kuweta jest z polipropylenu kanalikowego. Zamiast dry bedu można dać na żwirek matę łazienkową.
Ptyska21

Post autor: Ptyska21 »

Dzięki ;) bo jak widziałam klatki użytkowników to dosłownie się zakochałam w umeblowaniu <3 klatke mam ale jest mała według mnie
ODPOWIEDZ

Wróć do „Świnkowe mieszkanie”