- imię świnki: Żubrzyk
- wiek świnek: ok. 2 miesięcy
- płeć świnek: samiec
- adopcyjny numerek świnki: 1756
- miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo: Warszawa Porcella TDT
- historię zwierzęcia, przebyte choroby: zdrowy, polaboratoryjny
- informacje dot. diety: wszystkożerny
- informacje dot, adopcji: zarezerwowany dla Lilith88
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: PW
Jest śliczny, bardzo aktywny i odważny. Niech się mają na baczności większe samce - on im pokaże! Wszystkim! Jak nie da rady doskoczyć, to przeskoczy
Waga 3.01.15 - 396g
Widzicie ten bandycki blysk w oku?
Trzymają mnie, bobym wszystkim nakładł!
Mały jutro ma jechać
Żubrzyk agutek polabo jedzie do Lilith
Moderator: silje
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Re: Żubrzyk agutek polabo jedzie do Poznania do Lilith
Moje piękności Co zdjęcie to piękniejszy!
Dwa miesiące i prawie 400 gram? Toż to chyba duży chłopak jest W sumie moi też tak rośli, że aż u weterynarza się dziwili a teraz wcale tacy wielcy nie są
Dwa miesiące i prawie 400 gram? Toż to chyba duży chłopak jest W sumie moi też tak rośli, że aż u weterynarza się dziwili a teraz wcale tacy wielcy nie są
Ma coś z Alvisia Kolor i aktywność
Lilith gratuluję! Mam nadzieję, że dogada się ze stadkiem, a przede wszystkim z Gerym!
Lilith gratuluję! Mam nadzieję, że dogada się ze stadkiem, a przede wszystkim z Gerym!
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Tak naprawdę, to nie wiemy dokładnie w jakim wieku są laboświnki, mogą mieć 2, ale i 3 miesiące. Mnie się po jego proporcjach wydaje, że młodziutki, bo ma dużą głowę i cieniutkie łapki, nie wygląda na zabiedzonego, tylko na młodziaka. ale nikt tego z całkowitą pewnością nie powie przecież.
- Lilith88
- Kontakt:
Dziękuję Assiu
No tak to niech będzie, że dwa miesiące ma w końcu trzeba mu jakąś datę urodzenia ustalić żeby mógł urodzinki obchodzić
No tak to niech będzie, że dwa miesiące ma w końcu trzeba mu jakąś datę urodzenia ustalić żeby mógł urodzinki obchodzić
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Ach, jaki jestem piękny!
Żebyście widzieli jak on się zmienił jak dwa białe pojechały. Siedział w norce i wyglądał jakby nie wiedział co ma ze sobą zrobić. Jakby go zobaczyli z braćmi i bez braci Ci, co uważają że ich towarzystwo śwince wystarczy to od razu by zmienili zdanie
Żebyście widzieli jak on się zmienił jak dwa białe pojechały. Siedział w norce i wyglądał jakby nie wiedział co ma ze sobą zrobić. Jakby go zobaczyli z braćmi i bez braci Ci, co uważają że ich towarzystwo śwince wystarczy to od razu by zmienili zdanie
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
U mnie zrobił zamieszanie towarzyskie - bo wszystkich zwymyślał... Ale ma z kim pogadać, więc jest zadowolony. A jak z Jantarem biegał, ach, co to były za podskoki!
- Lilith88
- Kontakt:
Ja wiem jak to jest, mój Geronimo mimo że z Taśkiem się gryzie to jak nie ma go na widoku to jest taki smutny osowiały i tak było właśnie przez te kilka dni co Tasman z Onyxem się łączył w kuchni a Gery siedział sam w pokoju świnka nie do poznania.. On jest normalnie strasznie żywiołowy i wszędzie go pełno i jak się ma okazję pokłócić z Tasmanem to później popcorninguje świr mały (normalnie psychopata ) ale może właśnie dwa takie agouti żywioły się dogadają, bardzo na to liczę
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
uprzejmie informuję, że Żubrzyk ma jedną z głośniejszych świńskich syren...
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Żuberek
Lilith, co dwa żubry to nie jeden
Lilith, co dwa żubry to nie jeden
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia