wiek świnki: nie wiemy, zakładamy, że ok. 8 miesięcy
płeć świnki: samiec
adopcyjny numer świnki: 1525
miejsce pobytu świnki: DT w Krakowie, miŁOŚniczka
historia świnki, przebyte choroby: Uratowany z pseudohodowli, gdzie żył w złych warunkach. Tam prawdopodobnie nabawił się urazu lewego oka (nie widzi na nie) i stracił sporą cześć małżowiny usznej (lewe ucho). Jest bardzo płochliwy - większy z niego tchórz niż z mniejszego, klatkowego kolegi - Wentyla

informacje dot. diety: sianko, Versele Laga Cavia Natura. Testujemy pozostałe jedzenie - już wiemy, że trawa mniam, mniam; jabłko, marchewka, ogórek i arbuz też są smaczne i jadalne. Woda z poidełka systematycznie znika, więc zakładam, ze potrafi korzystać.
stan adopcyjny: sprawdzamy, mamy nadzieję, że z kolegą Wentylem. Do domu, który zapewni odpowiednie warunki – klatka 100, dużo czułości i spacery.
kontakt w sprawie adopcji: domdlaswinki@interia.pl lub forum caviarnia (proszę o wysłanie pw - prywatna wiadomość)
zgoda na założenie wątku: miŁOŚniczka
Profil nr 1:

Profil nr 2:

I brzuszek (obzdjęciowali mnie z każdej strony, jak wzorowego więźnia!

imię świnki: Wentyl
wiek świnki: nie wiemy, zakładamy, że ok. 4 miesięcy
płeć świnki: samiec
adopcyjny numer świnki: 1524
miejsce pobytu świnki: DT w Krakowie, miŁOŚniczka
historia świnki, przebyte chrorby: Uratowany z pseudohodowli, gdzie żył w złych warunkach. Jest mniej płochliwy niż większy klatkowy kolega Bidon, ale trudno nam go dojrzeć, bo wystraszony Bidon zawsze pcha się do tego domku, w którym siedzi Wentyl, a że jest większy, to zupełnie zasłania Wentyla

informacje dot. diety: sianko, Versele Laga Cavia Natura. Testujemy pozostałe jedzenie - już wiemy, że trawa mniam, mniam; jabłko, marchewka, ogórek i arbuz też są smaczne i jadalne. Woda z poidełka systematycznie znika, więc zakładam, że potrafi korzystać (chociaż może pije tylko kolega, mamy nadzieję, że niedługo uda nam się zaobserwować).
stan adopcyjny: sprawdzamy, mamy nadzieję, że z kolegą Bidonem. Do domu, który zapewni odpowiednie warunki – klatka 100, dużo czułości i spacery.
kontakt w sprawie adopcji: domdlaswinki@interia.pl lub forum caviarnia (proszę o wysłanie pw - prywatna wiadomość)
zgoda na założenie wątku: miŁOŚniczka
Taki jestem dłuuugi

Dodałam zdjęcia,
Mod. Meg