Alfa to samiczka z interwencji w Opolu,bardzo malutka i śliczna,dodatkowo dominująca.świetnie nadaje się do samiczki która nie boi się innych świnek i nie zupełnie ciapowatej.Na chwilę obecną przechodzi resocjalizację bo komletnie dzika jest ,ale pierwsze efekty naszej pracy już są widoczne nie ucieka już tak przed ręką oraz spokojnie posiedzi na rękach bez strachu.Imię oczywiście wzieło się od jej charakterku.Do adopcji po kwarantannie po 10.08.2014 r oczywiście rezerwować można już dziś
- imię świnki-ALFA
- wiek świnki-ok 2 mc
- płeć świnki-samiczka
- adopcyjne numerki świnek -1489
- miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo.-Roksi 147 ,Warszawa
- historię zwierzęcia, przebyte choroby-świnka zdrowa
- informacje dot. diety,-jak na razie je mizernie ,ale coś tam skubie CN,ziółka podsawowe,zieleninkę słabo,sianko słabo.
- stan adopcji -adopcja po kwarantannie 10.08.2014r. po wykluczeniu ciąży
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia -ŚWINKA DO ADOPCJI DO DOROSŁYCH ZADZIORNYCH ŚWINEK ,KTÓRE NIE DADZĄ SOBIE W KASZĘ DMUCHAĆ.
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę -PW na forum
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku-ja sama wydałam zgodę.
Taki jestem mały żuczek.
Wypieszczona,wycałowana czyli resocjalizacja.
Jak się schowam pod inną świnkę to mnie nie znajdą.
Wcale mnie nie widać
Co mi tu tymczasowa pańcia wsadziła?
Alfa- DS u Hutek w Katowicach
Moderator: silje
Alfa- DS u Hutek w Katowicach
Ostatnio zmieniony 28 sie 2014, 18:33 przez Roksi147, łącznie zmieniany 6 razy.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
Re: Samiczka Alfa (Warszawa)-WOLNA
Ale cudowne zdjęcie spod brzucha
to solo?Dominująca raczej nie nadaje się do spokojnej samiczki.
Nie solo nie może być samiczka spokojna bo Alfa ją zgnębi totanie ,ale też nie może być agresor.Najlepiej coś pomiędzy.
Alfa w przeciągu dwóch dni została oswojona .Moja bratanica tak się w małej zakochała ,że nosiła ją cały czas na rękach i mała przestała się bać ludzi,daje się głaskać w klatce bez żadnych protestów.
Dziś do Alfy dołączyła maleńka koleżanka i tu moje zdziwienie, że Alfa jej nie męczy,nie gania,nie gryzie czyli wniosek jest jeden nie taki diabeł straszny
Re: Alfa niekoniecznie kosmitka (Warszawa)-WOLNA
U Alfy życie ostatnio płynie spokojnie za dwa dni niestety wyjedzie jej koleżanka z klatki i będziemy coś kombinować żeby sama nie została.
Re: Alfa niekoniecznie kosmitka (Warszawa)-WSTĘPNA REZERWACJ
Alfa ma wstępną rezerwację