Obecnie przyjmuje (akt. 28.07.16):
Gabinet weterynaryjny Arka Noego,
Kamionki, ul.Szafirowa 52
http://www.wet-arkanoego.pl/kontakt.php
Kontakt:
Telefon:
kom. +48 602 464 664
E-mail do weterynarza:
arkanoego2@gmail.com
lub
pawel.botko@gmail.com
Opinie wyrażane na forum są prywatnymi opiniami jego użytkowników i nie reprezentują stanowiska członków Stowarzyszenia Pomocy Świnkom Morskim.
OPINIE FORUMOWICZÓW (przeniesione z tematu "Polecani weterynarze"):
Chica pisze:02 lis 2009, 21:13
Poznań
Wet do, którego chodzę to
dr.Paweł Botko
praca Nowe Zoo ul Krańcowa Ptasi Azyl
codziennie od 9 do 14
tel kom 602464664
adres kliniki popołudniami
Kamionki ul.Szafirowa 52
czynne od 18 do 22
ale trzeba dzwonić i się umawiać a i tak trzeba się uzbroić w cierpliwość bo się na niego często długo czeka na Malcie
Jest dobrym wetem, ma wiedzę, dobre podejście do zwierząt nie jest może delikatny i jakoś szczególnie czuły ale ma wiedzę a to ona się najbardziej liczy.
Na Mieszka chodzę tylko na specjalistyczne badania jak RTG cyfrowe zdjęcia rewelacja i niedrogo bo 50zł za małą fotkę się płaci no i USG miał robione ostatnio mój fretek, ma torbiel w nerce W tej klinice umawiam się wyłącznie do dr Kowol, z tego co zdążyłam zaobserwować też ma dużą wiedzę i też mogę ją polecić na pewno nie eksperymentuje na stworkach jeśli nie jest pewna diagnozy bo duża część wetów konowałów tak właśnie robi Od gryzoni jest tam inna wetka panieńskie nazwisko to Zimniewicz ponoć ma dużą wiedzę ale zawaliła kastrację mojego świnka i to na całej linii sama bym to lepiej zrobiła ale na tej podstawie nie można jej skreślić jeśli chodzi o leczenie prosiaczków, ja jednak już nie mam do niej zaufania choć konsultacji nie wykluczam, świnki w ręce nie oddam. Jedno jest pewne, że zdrowie naszych prosiaków czy innych stworków w dużej mierze zależy od nas samych i nie ma co w 100% liczyć wyłącznie na weta.