Obecnie przyjmuje (aktual. 28.07.16):
Klinika Weterynaryjna dr. Grzegorza Wąsiatycza
ul. Księcia Mieszka I 18
61-689 Poznań
Wielkopolskie
Kontakt:
Centrala: 61 823 09 97
Rezerwacja wizyt: 61 828 56 01, e-mail: recepcja@klinwet.pl
Administracja: 61 828 56 00, e-mail: administracja@klinwet.pl
Księgowość: 61 828 56 02
Oddział Rehabilitacji: 61 828 56 05
Oddział Leczenia Stacjonarnego: 61 828 56 04
Gabinet Pielęgnacji: 61 828 08 99
Opinie wyrażane na forum są prywatnymi opiniami jego użytkowników i nie reprezentują stanowiska członków Stowarzyszenia Pomocy Świnkom Morskim.
OPINIE FORUMOWICZÓW (przeniesione z tematu "Polecani weterynarze"):
Hanan2008 pisze:27 sie 2010, 23:08
ODRADZAM
Grzegorza Wąsiatycza z Mieszka ... mimo, że miałam tą klinikę za taką och i ach...
W ostatnim czasie słyszałam wiele złego o nim, w tym informację najbardziej dla mnie wstrząsającą i wiarygodną bo z pierwszej ręki od mojego wuja i jego psa [Fila Brasileiro]. Wąsiatycz celowo sztucznie podtrzymywał stan zapalny nóg, stawów biodrowych u psa aby koniecznie przeprowadzić strasznie kosztowną operację bioder i miednicy, i wstawić sztuczne. I skasować bejmy. Wcześniej natomiast temu samemu psu przykręcił do kości zbędne śruby , co spowodowało przebicie skóry przez kość!! W rzeczywistości pies przez cały czas był zdrowy......................
Ból ból i jeszcze raz niewyobrażalny ból. Zamiast dostać po gębie od wujka, to powinien raczej do sądu za takie cos trafić i dostać zakaz wykonywania zawodu.
Lottie pisze:01 wrz 2010, 21:44
To dziwne, na wszelkich forach dotyczących dysplazji i problemów ze stawami wszędzie polecają Wąsiatycza
Natomiast sama klinika jest dość droga, tylko dla bogaczy niestety lub dla desperatów chcących ratować swojego psa od dysplazji... do Wąsiatycza są takie kolejki że podobno miesiąc trzeba czekać...