Obecnie przyjmuje (aktualiz. 17.11.16):
lek.wet. Dariusz Dudek
Malik Dariusz Dudek Wojciech Wrzosok Eugeniusz S.C. Lecznica dla Zwierząt
ul. Dworcowa 60, Gliwice
Opinie wyrażane na forum są prywatnymi opiniami jego użytkowników i nie reprezentują stanowiska członków Stowarzyszenia Pomocy Świnkom Morskim.
OPINIE FORUMOWICZÓW (przeniesione z tematu "Polecani weterynarze"):
roofinka14 pisze:24 maj 2008
ja chodze do dr. Dariusza Dudka ma klinkie na ul. Dworcowej w gliwicach jest inspektorem weterynaryjnym tylko nie wiem gdzie
asiaijejczesio pisze:18 lut 2010, 22:59
Słów kilka o gliwickich weterynarzach:
Niepolecani przeze mnie:
lek.wet. Dariusz Dudek
Istotne powody:
-Nierozpoznanie wady serca u mojej świnki.
Byłam u nich na 3-4 wizytach. Zrobili Czesiowi kiepskiej jakości rentgen (potwierdziło to min.3 lekarzy weterynarii)
Sugerowali że chrapliwy oddech mojej świnki, (jej dyszenie i omdlenia całkowicie zignorowali w swojej diagnozie) to jakaś bardzo dziwna wada krtani. Świnek dostał kilka bliżej nierozpoznanych zastrzyków które mu tą krtań miały jakoś rozkurczyć. W moim mniemaniu ta diagnoza była bardzo naciągana i gdybym ich posłuchała i uwierzyła że Cześ ma zdrowe serce i nic więcej nie robiła to Czesiulek już by nie żył.
Mniej istotne ale Ci panowie mają bardzo nieprzyjemny sposób obejścia z klientami. Zarówno przez telefon jak i na żywo człowiek rozmawiając z nimi czuje się jak gówniarz i idiota, który śmie dyskutować z taką personą jak lekarz weterynarii, a już nie daj Boże o coś pytać. Wagę leczenia mojej świnki porównali do wagi leczenia pchły.
fenek pisze:02 mar 2010, 17:52
by na stronie glownej stowarzyszenia umiescic
lek.wet. Sławomir Miera, bo go tam nie ma i zdjac weterynarzy z dworcowej bo oni nie znaja sie na swinkach!!
ktos do nich pojdzie i bedzie mial potem zal...
aniczek pisze:18 mar 2010, 22:18
zgadzam sie z postem powyzej, lecznica na dworcowej to pomylka - jesli chodzi o swinki morskie i nie tylko :/ kiedys mieli ten plus, ze lecznica byla calodobowa - mieli dyzury - i na tym plusy sie konczyly :/ panowie totalnie, nie znaja sie na swinkach morskich i nie odwazylabym sie tam isc z zadna z moich swinek..
fenek pisze:14 mar 2010, 15:26
bardzo prosze by ze strony glownej stowarzyszenia usunąć weterynarza z dworcowej - Panowie sie tam raczej na swinkach nie znaja niestety, chociaz nikogo potrzebujacego nie odsylaja, moze powinni..?