[KATOWICE] lek. wet. Konczakowski Walery

Moderator: pastuszek

ODPOWIEDZ
ruby

[KATOWICE] lek. wet. Konczakowski Walery

Post autor: ruby »

Tutaj dzielimy się opiniami na temat Pana lek. wet. Walerego Konczakowskiego.

Obecnie przyjmuje (aktualizacja 17.11.16):
ANIMALS CENTRUM Sp. z o.o.
ul. Kanarków 7
40-535 Katowice

Telefon: 603 105 175
E-mail: animals.centrum@gmail.com

Opinie wyrażane na forum są prywatnymi opiniami jego użytkowników i nie reprezentują stanowiska członków Stowarzyszenia Pomocy Świnkom Morskim.
Monique

Re: [KATOWICE/SOSNOWIEC] lek. wet. Konczakowski Walery

Post autor: Monique »

Nie polecam. W skrócie: złe przygotowanie świnki do zabiegu korekty trzonowców; nie udzielenie mi informacji jak mogę jej pomóc przed zabiegiem (uważam, że mogłoby to wiele zmienić); nie odradzenie mi zabiegu mimo, iż jak się okazało po wszystkim prawdopodobnie świnka była za słaba na narkozę (mimo, że wziewna). W rezultacie świnka nie przeżyła zabiegu. Myślę, że wystarczyło, żeby pan doktor zbadał świnkę dokładnie, zrobił badania i ewentualnie przesunął zabieg na parę dni później to do dzisiaj moja świnka mogłaby żyć... Nie kwestionuje umiejętności tego pana radzenia sobie z innymi problemami świnek. Ja dopiero jak sama poczytałam to zrozumiałam co było i z mojej strony źle przygotowane. Nie byłam i nie jestem weterynarzem, dlatego wystarczyło mi powiedzieć co mam zrobić, a stanęłabym na głowie. Uważajcie komu powierzacie życie własnych świnek.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Śląskie”