- imię świnki: Elvis
- wiek świnki: ok 7 m-cy ,
- płeć świnki: samiec,
- adopcyjny numerek świnki: 1380,
- miejscowość, w której przebywa zwierzę: Warszawa
- historię zwierzęcia: świnka znaleziona podczas spaceru w parku przez p. Małgosię. Został przez kogoś wyniesiony i po prostu wypuszczony. Pani Małgosi, po prawie godzinnej gonitwie i bieganiu wokół krzaków, udało się malucha złapać i przekazać Stowarzyszeniu.
- przebyte choroby: dość mocno zaniedbany, ma pasożyty i wyłysienia od grzybicy, dodatkowo ma trzaski w oskrzelach. Leczenie: tolfinę, baytril, smarowanie imaverolem, za 4 dni kontrola plus kolejna dawka biomectinu'
- informacje dot. diety: typowa dieta świnki morskiej, jak na razie nie lubi papryki i selera naciowego'
- stan adopcji: rezerwacja,
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia: do wydania do innej świnki, po wyleczeniu,
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: PW lub adopcje@forum.swinkimorskie.eu,
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku: sama sobie wydałam.
Elvis to pogodny, gadatliwy i ruchliwy proś. Na szelest torebki reaguje głośnym krzykiem
Zdjęcia z lecznicy:
Zdjęcia z DT
Dzielny Elvis już w DS
Moderator: silje
- kdp2
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Dzielny Elvis już w DS
Ostatnio zmieniony 24 kwie 2014, 14:31 przez kdp2, łącznie zmieniany 2 razy.
Re: Dzielny Elvis czeka na dom [Warszawa]
Widziałam Elviska w lecznicy.
Jak miałam tyle świnek w domu, żadna nie była tak towarzyska, pogodna i ciekawa jak ten Maluszek.
Nawet w tym nienajlepszym stanie był pełen energii, wąchał wszystko w klatce z zaciekawieniem, wspinał się na kratki i coś tam do mnie uprzejmie nadawał
Po wykurowaniu i podkarmieniu to będzie mój główny kandydat do tytułu Świnkowy Samczyk Roku
Jak miałam tyle świnek w domu, żadna nie była tak towarzyska, pogodna i ciekawa jak ten Maluszek.
Nawet w tym nienajlepszym stanie był pełen energii, wąchał wszystko w klatce z zaciekawieniem, wspinał się na kratki i coś tam do mnie uprzejmie nadawał
Po wykurowaniu i podkarmieniu to będzie mój główny kandydat do tytułu Świnkowy Samczyk Roku
-
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
Piękny chłopak
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
A to u Ciebie Elvis znalazł DT Będę śledzić losy urwisa.
Podpis usunięty przez administratora.
- justynuszek
- Miejscowość: Sosnowiec
- Kontakt:
Uroczy maluch
Miał duużo szczęścia, że akurat p. Małgosia była wtedy w tym parku...
Miał duużo szczęścia, że akurat p. Małgosia była wtedy w tym parku...
Jakie cudo nie bedzie musial dlugo czekac na DS
Mysle, ze znajdzie dom zanim jeszcze zostanie wyleczony.
Mysle, ze znajdzie dom zanim jeszcze zostanie wyleczony.
- pucka69
- Wiceprezes ds. finansowych
- Miejscowość: Warszawa - Ursynów
- Kontakt:
Kasia mówi że Elvis wygląda już o wiele lepiej:) Podobno jest oswojona świnką, bardzo gadatliwą. Ktoś będzie miał w nim dobrego towarzysza
Ten świnek to spełnienie moich marzeń: jak himalaya z długowłosym Miłość jest platoniczna, bo nie mogę mieć więcej świnek. Wrzucę go a tapetę mojego kompa - mogę ?
Dla mnie to tez swinek marzenie, tylko ja mam 5 wariatow i nie moge miec wiecej. Pozatym jestem w UK
Szkoda, bo juz bylby moj. MOglabym go nawet sama leczyc gdybym tylko mogla go wziasc do siebie. Musze powiedziec, ze przyszly wlasciciel tego cudownego swinka to wielki szczesciarz.
Szkoda, bo juz bylby moj. MOglabym go nawet sama leczyc gdybym tylko mogla go wziasc do siebie. Musze powiedziec, ze przyszly wlasciciel tego cudownego swinka to wielki szczesciarz.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Oj, cudo!
A ten co go wyrzucił to nie.
A ten co go wyrzucił to nie.