imię świnki : Strzałek
wiek świnki: około 8. miesięcy
płeć świnki: samiec
numer adopcyjny: 1191
osoba i miejscowość, gdzie przebywa zwierzę: Moncia, Olsztyn
historia zwierzęcia i przebyte choroby : świnka z laboratorium , zdrowa, niestety właścicielka musiała go oddać z powodu silnej alergii.
informacje dotyczące diety : CN, CC, warzywa, owoce, sianko i zioła dla świnek morskich, uwielbia marchewkę
stan adopcji: rezerwacja (grzegorz )
dodatkowe informacje dotyczące adopcji zwierzęcia: Samczyk jest bardzo nakolankowy, uwielbia mizianko , głaskanie i marchewkę Jednak wyciągnięcie go z klatki to nie lada wyzwanie. Jest płochliwy i potrzebuje troszkę czasu żeby komuś zaufać, ale nie przejawia żadnych oznak agresji, a wręcz przeciwnie lubi lizać po rękach Kocha też zamieniać wnętrze klatki w tornado i rozsypywać trocinki. Z pewnością jego przyszły opiekun będzie miał z jego powodu wiele radości
Wkrótce napiszę jak dogaduje się z innymi samcami
kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę: zielona.moncia@gmail.com lub PW
informacja o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku : Mysz
Oto Strzałek :
Strzałek- nakolankowy przyjaciel [Olsztyn] -zarezerwowany
Moderator: silje
Strzałek- nakolankowy przyjaciel [Olsztyn] -zarezerwowany
Ostatnio zmieniony 21 mar 2014, 16:44 przez Moncia, łącznie zmieniany 3 razy.
Re: Strzałek- nakolankowy przyjaciel [Olsztyn]
No, to już wiadomo skąd wzięło się jego imię.
Taki przytulak szybko znajdzie nowy dom.
Taki przytulak szybko znajdzie nowy dom.
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Jaki piękny i lśniący. trzymam za domek
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
Wydaje mi sie, ze jest mlodszy. Labki trafiajace do nas maja zwykle ok 2 miesiecy, trzeba by sprawdzic. Jest sliczny, widac ze wypielegnowany i wychuchany. Dobrego domku!
Strzałek już wcześniej był podopiecznym SPŚM, później trafił do DS do Agaty, a teraz z powodu silnej alergii Agaty trafił do mnie.
Dlatego napisałam, że około roku, ale jeśli trzeba coś zmienić to oczywiście poprawię.
Dlatego napisałam, że około roku, ale jeśli trzeba coś zmienić to oczywiście poprawię.
Jaki przystojny miziaczek nic tylko kochać
- porcella
- Moderator globalny
- Kontakt:
On z listopadowych - http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... 333#p48834 - więc urodzony pewnie w sierpniu/wrześniu. Ma siedem-osiem miesięcy i tak wygląda zresztą, jeszcze nie ma sylwetki dorosłego samca.
Dzisiaj Strzałek poznał moich świnkochłopców, i choć zapowiadało się burzliwie między nim, a moim Bursztynkiem, to po dłuższej chwili wszyscy zajadali się marchewką i wszelkie spory odrzucili na bok
Jutro podejście drugie - tak mi go szkoda jak siedzi sam w klatce, a ze Szczotusiem dogadują się bez problemu, więc w razie gdyby z resztą się nie dogadał, to będę go puszczała z samym Szczotkiem
Jutro podejście drugie - tak mi go szkoda jak siedzi sam w klatce, a ze Szczotusiem dogadują się bez problemu, więc w razie gdyby z resztą się nie dogadał, to będę go puszczała z samym Szczotkiem
Kochani mam dobre wieści
Jest Pan chętny zaadoptować Strzałka Pan Grzegorz czeka na wizytę PA i wtedy będziemy myśleć nad transportem na Śląsk
Trzymajcie kciuki
Jest Pan chętny zaadoptować Strzałka Pan Grzegorz czeka na wizytę PA i wtedy będziemy myśleć nad transportem na Śląsk
Trzymajcie kciuki