Imię świnki - DJ
Wiek świnki - około roku
Płeć świnki - samczyk
Numer adopcyjny - 1345
Miejscowość, w której przebywa zwierzę,oraz u kogo - Gorzów Wielkopolski, Libra20
Historia zwierzęcia, przebyte choroby - odebrany od osoby prywatnej, podobno nigdy nie chorował. W tej chwili kicha czasami ale dajemy vit. C, powinno być dobrze.
Informacje dot. diety - CN VL, karmy ze zbożem nie rusza, póki co marchewka wchodzi a papryka nie truje resztę będziemy sprawdzać.
Stan adopcji - do adopcji po kwarantannie (po 20 marca).
Wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - solo lub do innego samczyka ale nie mam możliwości sprawdzenia jego zachowania bo u mnie same panny.
Kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę - PW lub mail: b.placek@wp.pl
Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku - Mysz
Z obserwacji od wczoraj... DJ jest strasznie płochliwy. Boi się dosłownie wszystkiego. Nie daj boże kaszlnąć lub kichnąć. Raczej nie był oswajany, na kolankach (jak już się go uda cudem złapać) zamiera ale wydaje mi się, że grzeczny z Niego chłopak. Na pewno będzie potrzebował dużo czasu, miłości i cierpliwości, żeby się oswoić (już nad tym pracujemy). Teraz leży koło mnie i nawet nie dygnie. Wolałabym, żeby trafił do domu bez innych zwierząt ponieważ widzę jak bardzo boi się mojego psa i kota które tak naprawdę nawet nie zbliżały się jeszcze do klatki. Wystarczy, że je usłyszy lub zobaczy i zaczyna się panika. Zresztą ludzi też się boi, wystarczy się ruszyć... Ale, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Będziemy na bieżąco informować o postępach
A teraz przedstawiam przystojniaka.
DJ - płochliwy samczyk szuka domu (Gorzów Wlkp)rez. JaAnia
Moderator: silje
DJ - płochliwy samczyk szuka domu (Gorzów Wlkp)rez. JaAnia
Ostatnio zmieniony 04 mar 2014, 21:15 przez Libra20, łącznie zmieniany 3 razy.
- gren
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: DJ - płochliwy samczyk szuka stałego miejsca (Gorzów Wlk
Piękny! Wygląda jak brat bliźniak Zuzi, która jest u mnie na DT (ona też jest dzikuskiem). Na pewno szybko znajdzie domek.
Dawna grenouille
Oby Dobrze, że to samczyk bo mój TŻ już wzdycha o niego a 5 świni i 3 klatki nie zniosę
Jesteśmy zainteresowani prosiakiem. Może uda się aby ten uroczy świnek był z nami.
Ale ekspres Zaraz napiszę pw
Re: DJ - płochliwy samczyk szuka domu (Gorzów Wlkp)wst.rez.
Rzeczywiście śliczny, ale widać strach w oczach. Wszystkiego dobrego
Re: DJ - płochliwy samczyk szuka domu (Gorzów Wlkp)rez. JaAn
Kciukamy bo szykuje się dobry domek
- gren
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Wiedziałam że długo nie będzie czekał
Dawna grenouille
To teraz to samo napisz we wszystkich wątkach świnek do adopcji
DJ dziś poczynił postępy Na jakieś 3 minuty przestał udawać przy kolankowaniu, że nie żyje po klatce też porusza się śmielej Swoją drogą wiecie że on daje boby trzy razy większe niż moje dziewczyny