IMIONA - Krecik
WIEK ŚWINKI - Niecałe 3 lata
PŁEĆ ŚWINKI - Samczyk
NUMER ADOPCYJNY - 1340
MIEJSCOWOŚĆ I U KOGO PRZEBYWA ŚWINKA - Sosnowiec, Aneta
INFORMACJE DOTYCZĄCE DIETY - Siano, warzywa, karma. Lubi marchewkę i suchą bułkę.
STAN ADOPCJI - Do adopcji
HISTORIA - Właścicielka chce go oddać w dobre ręce, ponieważ wyjeżdża za granicę. Świnka jest towarzyska i lubi, kiedy się ją głaszcze. Mieszka sama, więc nie wiadomo, jak reaguje na inne świnki.
KONTAKT DO OSOBY U KTÓREJ PRZEBYWA ŚWINKA - <anmay@interia.pl>
KTO WYDAŁ ZGODĘ NA ZAŁOŻENIE WĄTKU - kimera
Łaciaty Krecik z Sosnowca
Moderator: silje
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Re: Krecik z Sosnowca
Do Fenek - Tak jak Ty spodziewałam się czarnego prośka.
Piękny on jest.
Piękny on jest.
Ja też myślałam, że będzie czarny Ciekawe, czy choć jedna osoba spodziewa się krecika w łatki? Ale on jest jak patchworkowa maskotka, nie taki zwykły tricolor.
Krecik jest cudny! Będziemy się bardzo starać o jego adopcję, bo jest dla nas idealny - gładkowłosy, łaciaty i moglibyśmy go odebrać osobiście.
Napisałam mejla na podany adres.
Jak wyglądają "procedury adopcyjne"?
Z kim trzeba się umawiać na wizytę przedadopcyjną?
Napisałam mejla na podany adres.
Jak wyglądają "procedury adopcyjne"?
Witam.Poznaje tą swineczke,ta Pani napisala do mnie na emaila i doradzilam jej,zeby oddala swineczke w wasze ręce.
Ja nie mialam jak podjechac po swinke, bo nie mam auta no i nie znam jeszcze za dobrze śląska.
WIem że tutaj na pewno znajdzie dobry domek
Zresztą wczoraj,też znalazłam świnkę na tablicy którą jeszcze inna Pani wystawila za darmo z klatką i poleciłam waszą stronę.
Anulowala ogloszenie i mam nadzieje, ze odezwala sie do Was
Ja nie mialam jak podjechac po swinke, bo nie mam auta no i nie znam jeszcze za dobrze śląska.
WIem że tutaj na pewno znajdzie dobry domek
Zresztą wczoraj,też znalazłam świnkę na tablicy którą jeszcze inna Pani wystawila za darmo z klatką i poleciłam waszą stronę.
Anulowala ogloszenie i mam nadzieje, ze odezwala sie do Was
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
brawo świnkomaniaczko, dla jednej już widać, a mam nadzieję dla dwóch zminia się dzięki Tobie cały świat. Tak trzymać
- kimera
- Moderator globalny
- Miejscowość: Łódź
- Kontakt:
Trzeba skontaktować się z którymś z naszych wolontariuszy w okolicy. Najlepiej napisać taką prośbę w dziale "wizyty przedadopcyjne" http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =11&t=2097Filip pisze: Jak wyglądają "procedury adopcyjne"?
Lubie pomagać zwierzakom.Jak jeszcze znajdę jakieś podobne oferty to zrobię tak samo ) nie chcę żeby prośki trafiały w ręce hodowców węży.....sosnowa pisze:brawo świnkomaniaczko, dla jednej już widać, a mam nadzieję dla dwóch zminia się dzięki Tobie cały świat. Tak trzymać
Napisałam, teraz czekamy.kimera pisze:Trzeba skontaktować się z którymś z naszych wolontariuszy w okolicy. Najlepiej napisać taką prośbę w dziale "wizyty przedadopcyjne" http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =11&t=2097Filip pisze: Jak wyglądają "procedury adopcyjne"?