Dwie cudowne iskierki, Róża i Brzoskwinka, urodziły się odpowiednio 17.03.12 i 07.04.12 . Mają wspaniałe charaktery, są ciekawskie, skłonne do zabawy, przyjaźnie nastawione do człowieka. W stadku żyją zgodnie, zachwycając nas całą gamą skoczych zachowań takich jak iskanie czy przytulanie. Wygląd księżniczek także jest sympatyczny, Róża to biszkopcik z ciemnoczerwonymi oczkami, czyli saffron, natomiast Kinia to znacznie rozjaśniony przez recesywy nutmeg. Jak na prawdziwe damy przystało, myszopanny są dość szczupłe i w pełni zdrowe.
Myszoskoczki szukają nowego domu z mnóstwem miłości na zasadach adopcyjnych. Przebywają obecnie w Warszawie, ale transport nawet do najbardziej odległych zakątków Polski nie stanowi problemu!
Kontakt przez pw.
Kinia
Róża
Różowe Brzoskwinki szukają domu!
Re: Różowe Brzoskwinki szukają domu!
Dziękuję za życzenia W ramach podpowiedzi powiem, że nie, skoczki nie mogą mieszkać w jednej klatce ze szczurami nawet, jeśli te szczury to samiczki dumbo
Piękności Ja też trzymam kciuki za szczęśliwy domek dla panienek
Dziękuję prześlicznie. Mam jeszcze kilka zdjęć panienek
Ojeeeja Cudowne są
Kos, jutro będe miała dostęp do internetu to napiszę do Ciebie pw, bo jestem zainteresowana adopcją panienek , tylko mam kilka pytań
Kos, jutro będe miała dostęp do internetu to napiszę do Ciebie pw, bo jestem zainteresowana adopcją panienek , tylko mam kilka pytań
ALE SUPER!!! Oby wszystko się powiodłoWiktoria pisze:Ojeeeja Cudowne są
- dr_granda
- Miejscowość: Toruń
- Kontakt: