Krokus i Żonkil - DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Miejscowość: Gdynia
Kontakt:

Krokus i Żonkil - DS

Post autor: Ewa i Michał »

Imię świnki - Krokus
* Wiek świnki - urodzony 09.03.2025 r.
* Płeć świnki - samiec
* Numer adopcyjny – 6414
* Stan adopcji - DS u Wiktorii N.
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia – do adopcji z Żonkilem (ewentualnie do innego samca)
* Miejscowość, w której przebywa zwierzę oraz u kogo - Ewa i Michał, Gdynia

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Imię świnki - Żonkil
* Wiek świnki - urodzony 09.03.2025 r.
* Płeć świnki - samiec
* Numer adopcyjny – 6413
* Stan adopcji - DS u Wiktorii N.
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia – do adopcji z Krokusem (ewentualnie do innego samca)
* Miejscowość, w której przebywa zwierzę oraz u kogo - Ewa i Michał, Gdynia

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

* Historia zwierzęcia, przebyte choroby –Krokus i Żonkil to dwa białaski, które urodziły się u nas w domu tymczasowym. Są synkami Cumy z tego wątku - viewtopic.php?p=551305#p551305
Jak to dzieciaki - rozpiera ich energia :) Biegają, popcornują i bardzo ładnie rosną. Do człowieka trochę nieufni. Wymagają czasu i czułej ręki, by się oswoić, ale na pewno się za to odwdzięczą:) Z racji tego, że znają się od zawsze i świetnie się dogadują, byłoby idelanie gdyby znaleźli domek razem :love:

*Informacje dot. diety - Sianko, ogórek, marchewka, natka pietruszki, koperek, cykoria, sałata rzymska, suszone ziółka, karma Cavia Complete. Piją z poidełka.

* Kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę - PW lub mail: mloda_29@poczta.onet.pl
* informacja o tym kto wydał zgodę na założenie wątku - Ewa i Michał
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Wiktoria2711
Miejscowość: Banino
Kontakt:

Re: Krokus i Żonkil - wolni

Post autor: Wiktoria2711 »

Hej! Z tego co widzę chłopcy są zarezerwowani, ale mimo to bardzo proszę Was o kontakt gdyby coś jednak poszło nie tak i adopcja byłaby znowu możliwa.
Mam 23 lata i mieszkam w Baninie pod Gdańskiem. Pracuje na pełny etat, ale mieszkam z babcia, która chętnie dogląda wszystkiego kiedy mnie nie ma w domu:) Niedawno pożegnałam mojego ukochanego krolika i po przejściu żałoby po Zbychu zdecydowałam się na świnki. Miałam je kiedy byłam młodsza, wiec wiem dobrze czego się po nich spodziewac.
Jeśli chodzi o warunki to mam wybieg 110x90 z możliwością powiększenia go o „piętro”. Wszystkie kratki budujące klatkę zostały solidnie wymyte płynem antybakteryjnym i wyszorowane z wszelkich pozostałości krolika. Miseczki, paśnik i kuweta zostały zamówione nowe, stad na adopcje bylabym gotowa pod koniec przyszłego tygodnia. Po Zbychu mam zaufanego dostawce siana i ziół jak i weterynarza.
Gdybyście byli zainteresowani rozmową ze mną, proszę o SMS. To sprawdzam najczęściej, a nie chciałabym przegapić
Pozdrawiam
Wiktoria

(Kontakt nawiązany:) Ukryłam nr tel/ silje)
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Kontakt:

Re: Krokus i Żonkil - rezerwacja

Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem i kontrola weterynaryjna wypadnie ok, to chłopaki pod koniec tygodnia zamieszkają na swoim ;)
Teoś,Rogerek,Jędrzejek,Bobiczko,Toficzek,Kubuś,Batmanek,Klusia,Chojraczek,Leoś,Liluś,Majeczka,Gajuszek,Misia,Batonik,Sherlock,Splinterek,Rodzyś,Fila,Pyrka,Klusek,Watson,Kartofel,Ziemniaczek,Piratka,Uszatek,Szaruś,Rakieta,Florka :candle:
Awatar użytkownika
Ewa i Michał
Prezes SPŚM
Kontakt:

Re: Krokus i Żonkil - DS

Chłopaczki od 1,5 tygodnia w swoim domu :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”