Dwie młodziutkie dziewczynki, które nie miały szczęścia na starcie życia. Dwukrotnie starciły dom. Zostały porzucone w wynajmowanym mieszkaniu. Szcześliwie trafiły na osobę wrażliwa na los świnek, która znalazła SPŚM

Selena

wiek świnki- ok 7 mies
płeć-samica
Nr adopcyjny-5709
Miejscowość, w której przebywa zwierzę oraz u kogo -Warszawa- jolka
Historia zwierzęcia –świnka porzucona w wynajmowanym mieszkaniu
Informacje dot. diety -apetyt dopisuje, choć powoli poznaje nowe smaki, warzyw, które nigdy nie jadła np ridiccio. Na razie top to rzymska i ogórek
Stan adopcji -wolna
Informacje dotyczące adopcji zwierzęcia-do adopcji razem z Sonatą, bądź rozważę adopcję do stada innych samiczek ,ewentualnie kastrata.
szukam osob ,którzy zapewnią tym dwóm dziewczynkom dom do końca ich dni, bo już dwa razy zmieniały opiekuna, a na końcu zostały porzucone
Kontakt do opiekuna wątku- jolkagaw@gmail.com , bądz pw na forum
to wydał zgodę na założenie wątku-ja
Sonata

wiek świnki- ok 7 mies
płeć-samica
Nr adopcyjny-5710
Miejscowość, w której przebywa zwierzę oraz u kogo -Warszawa- jolka
Historia zwierzęcia ––świnka porzucona w wynajmowanym mieszkaniu
Stan adopcji -wolna
Informacje dotyczące adopcji zwierzęcia-do adopcji z Seleną, bądz rozważę dobry dom ze stadem samiczek, bądz kastratem
Kontakt do opiekuna wątku- jolkagaw@gmail.com , bądz pw na forum
to wydał zgodę na założenie wątku-ja
UWAGA- uprzedzam- wymagania dla przyszłego ds stawiam duże. Trzeba być przygotowanym, że świnki mimo młodego wieku już dwukrotnie straciły dom. Chcę mieć pewność ze ten trzeci będzie tym ostatnim , kochanym i odpowiedzialnym.
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przed adopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej.
Dla świnek wybieram jak najlepsze domki- spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę min 120 cm, wybieg , karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną/polecana przez SPŚM.
Zastrzegam sobie prawo wyboru domu stałego, który oferuje najlepsze warunki śwince, biorąc pod uwagę jej konkretne potrzeby. Nie kieruję się kolejnością zgłoszeń, tylko dobrem zwierzęcia.

Uwaga
świnki bardzo płochliwe, ciągle w trakcie oswajania- z tego powodu nie nadają się do domu z malutkimi dziećmi.