Gnom [Rogoźno] DS

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Gnom [Rogoźno] DS

Post autor: Dzima »

GNOM

- płeć świnki: samiec
- adopcyjny numerek: 5677
- stan adopcyjny: DS Anastazja S. z Poznania
- miejscowość, w której przebywa zwierzę, oraz u kogo: Dzima, Rogoźno
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Mój DS odebrał świnkę z olx, ostatnia z domowej rozmnażalni, która się zamykała, bo nie było zysku (widzicie? sukces małymi kroczkami ;) ) Jednak nie była to samiczka a samiec, jego matka znalazła podobno nowy dom już dwa tygodnie po porodzie. Maluch został sam. Niestety ze względu na płeć nie mógł zostać, więc trafił do SPŚM. Kiedy trafił do mnie 16.04 ważył 230g, a więc stanowczo za mało. Jest smarowany na grzybka, bo nie podoba mi się jego łysy placek na głowie, dostał wylewkę na wszoły, jest po kontroli u weterynarza, Do adopcji dopiero po osiągnięciu 300g.
- informacje dotyczące diety: VL CC, sianko, zioła wszelkie, warzywa,
- kontakt do osoby decyzyjnej – Dzima pw oraz e-mail: dzimaaga@gmail.com
- informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku - sama sobie wydałam ;)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Adopcja oczywiście na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przed adopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej.
Dla świnek staram się wybierać jak najlepsze domki- spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę (co najmniej 120cm długości dla 2 świnek), bezpieczne wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Ważne jest dla mnie, aby osoby chętne na przygarnięcie świnek wykazywały szczere nimi zainteresowanie- to nowi domownicy i decyzja o ich przygarnięciu musi być przemyślana. Osoby chętne do adopcji świnki, proszone są o współpracę, a nie tylko stawianie wymogów
Ostatnio zmieniony 06 maja 2022, 9:59 przez Dzima, łącznie zmieniany 2 razy.
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
doma2005
Miejscowość: szczecin
Kontakt:

Re: Gnom [Rogoźno] WSTRZYMANY

Post autor: doma2005 »

Ale śliczne maleństwo :love:
Awatar użytkownika
Aneta914
Miejscowość: Poznań
Kontakt:

Post autor: Aneta914 »

Jak zwykle Aga nie zawiodła z imieniem :lol: Gnom idealnie pasuje do tej małej, słodkiej, włochatej kulki xD Miło się było dowiedzieć, że tak właśnie według Agi wyglądają gnomy.
Moje prosiaki : Klementynka :love: / Szajbus & Łasuch & Pigwa & Bianca za TM :swieca:
Na DT : Sasanka
W DS : 92 świnki
Odeszły w DT [*] : Tosiek, Isabo, Mamba, Walentyna, Melania, Aronia, Lulek
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Przynajmniej imiona moich tymczasów nie powtarzają się w biurokracji :szczerbaty: odrobinę kreatywności nie zaszkodzi.
Gnom ma rezerwację dla DSu Anety914, Anastazji z Poznania
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

Re: Gnom [Rogoźno] DS

Gnom już w nowym domu po łączeniu z Rino :love:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Pyrka
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”