* Imię świnki- Pulower
* Wiek świnki- ur ok. 1.12.2021
* Płeć - samiec
* Numer adopcyjny - 5426
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia - do adopcji z Damirem, ewentualnie do innego samca lub wysterylizowanej samiczki.
* Stan adopcji- DS u p. Agnieszki z Tczewa
* Miejscowość, w której przebywają zwierzęta,oraz u kogo- Sztum (woj. pomorskie), silje
* Informacje dot. diety- Cavia Complete, siano i zioła, marchew, burak, seler naciowy, jabłko, cukinia
* Kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę- PW na forum, lub mail silje_xx@wp.pl
* Informację o tym, kto wydał zgodę na założenie wątku- ja
* Imię świnki- Damir
* Płeć - samiec
* Numer adopcyjny - 5624
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia - do adopcji z Pulowerem, ewentualnie do innego samca lub wysterylizowanej samiczki
* Stan adopcji- DS u p. Natalii z Gdańska
Aktualne zdjęcia:
* Imię świnki- Brams
* Płeć - samiec
* Numer adopcyjny - 5625
* Informacje dot. adopcji zwierzęcia - do adopcji do innego samca lub wysterylizowanej samiczki
* Stan adopcji- DS u p.Anny S. z Bydgoszcz
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia- obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej http://forum.swinkimorskie.eu/SPSM/imag ... na2020.pdf
Nie kieruję się kolejnością zgłoszeń! Dla świnek staram się wybierać jak najlepsze domki- spokojne, odpowiedzialne, zapewniające przestronną klatkę (min.120cm na dwie świnki), wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz opiekę weterynarza specjalisty od zwierząt egzotycznych.
Są to trzy kolejne (z 30!) świnek znalezionych w lesie. Niestety nadal leczę nawrót grzybicy i świerzbu..
Świnki są dzikie, wymagają oswojenia. Ale do zdjęć ładnie pozowali
Będą długowłosymi przystojniakami
Pulower DS__Damir - DS_ Brams- DS
Moderator: silje
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Pulower DS__Damir - DS_ Brams- DS
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Damir, Brams i Pulower [Sztum]- wstrzymani, leczenie
W tym lesie to oni rosną, czy jak? A są wszyscy urody nieziemskiej, więc tam chyba dobra ziemia być musi
Ale poważnie, brak mi słów, gdy myślę osobach odpowiedzialnych za taka sytuację.
Ta ekipa jest w bardzo ekscytujących barwach, no i powaliło mnie imię Pulower
Ale poważnie, brak mi słów, gdy myślę osobach odpowiedzialnych za taka sytuację.
Ta ekipa jest w bardzo ekscytujących barwach, no i powaliło mnie imię Pulower
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Damir, Brams i Pulower [Sztum]- wstrzymani, leczenie
Leśnych świnek było łącznie 30, to już ich ostatnie wątki.
Rzeczywiście urodziwa to ekipa. Byli dziś na przeglądzie. Grzyb zdecydowanie jest w odwrocie, pozostały jakieś smętne resztki na uszkach. Damy radę.
Musiałam dziś niestety oddzielić Bramsa- cały zadek miał pokąsany, prawdopodobnie przez Pulowera.
A: Brams miał usunięte wilcze pazury, już ma na stopach trzy palce, jak na świnkę przystało.
Rzeczywiście urodziwa to ekipa. Byli dziś na przeglądzie. Grzyb zdecydowanie jest w odwrocie, pozostały jakieś smętne resztki na uszkach. Damy radę.
Musiałam dziś niestety oddzielić Bramsa- cały zadek miał pokąsany, prawdopodobnie przez Pulowera.
A: Brams miał usunięte wilcze pazury, już ma na stopach trzy palce, jak na świnkę przystało.
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +9 w DT
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Damir, Brams i Pulower [Sztum]- wszyscy wolni
Chłopaki nareszcie zdrowi, rozglądają się za domem.
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Damir i Pulower [Sztum]- wolni___Brams- rezerwacja
Brams- rezerwacja dla p. Anny z Bydgoszczy
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Re: Damir i Pulower [Sztum]- wolni___Brams- rezerwacja
Brams pojechał dziś do swojego domu w Bydgoszczy
Jego Rodzinka przyjechała po niego osobiście . Łączenie w (wysterylizowaną) żonką przebiega standardowo, jesteśmy dobrej myśli.
Joanka- pięknie dziękuję za wizytę przedadopcyjną dla Bramsa
Jego Rodzinka przyjechała po niego osobiście . Łączenie w (wysterylizowaną) żonką przebiega standardowo, jesteśmy dobrej myśli.
Joanka- pięknie dziękuję za wizytę przedadopcyjną dla Bramsa
-
- Miejscowość: Bydgoszcz
- Kontakt:
Re: Damir i Pulower [Sztum]- wolni___Brams- DS
No i po łączeniu Mimi i Brams dogadali się błyskawicznie, nawet zaskoczyli nas podczas łączenia, "wkopując" się pod podkłady i śpiąc przytuleni.
Teraz już są w klatce i widać, że są szczęśliwi.
Bardzo dziękujemy Pani Asi i Pani Renacie za szybką akcję adopcyjną, dzięki której w niecały tydzień po odejściu Czarka Mimi nie jest samotna.
Teraz już są w klatce i widać, że są szczęśliwi.
Bardzo dziękujemy Pani Asi i Pani Renacie za szybką akcję adopcyjną, dzięki której w niecały tydzień po odejściu Czarka Mimi nie jest samotna.
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Damir i Pulower nadal czekają na swój dom.
Zrobiłam im dziś kilka zdjęć. Aż trudno uwierzyć, że do tej pory nikt nie pytał o nich.
Zrobiłam im dziś kilka zdjęć. Aż trudno uwierzyć, że do tej pory nikt nie pytał o nich.
- silje
- Moderator globalny
- Kontakt:
Ani jednego zapytania.
Chciałabym, by znaleźli dom razem. To już dorosłe chłopaki, dobrze się ze sobą dogadują, aż szkoda by było ich rozdzielić.
Są prawie identyczni, ale czy to bardzo źle? Pasują do siebie
Chciałabym, by znaleźli dom razem. To już dorosłe chłopaki, dobrze się ze sobą dogadują, aż szkoda by było ich rozdzielić.
Są prawie identyczni, ale czy to bardzo źle? Pasują do siebie