- płeć świnki: samica
- adopcyjny numerek: 5037
- miejscowość, w której przebywa zwierzę, oraz u kogo: Rogoźno, Dzima
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Od osoby prywatnej, oddana wraz z Galaretką (zwrot z adopcji).
- informacje dot. diety: Karma Cavia Complete, Beaphar Natura, sianko, wszystkie podstawowe warzywa.
- stan adopcji: DS U DAGMARY M.
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - do innej samiczki, kastrata lub z którąś z tego wątku bądź z Melanią ( viewtopic.php?f=99&t=10840 ) zamieszkały u mnie wspólnie.
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę pw oraz e-mail: dzimaaga@gmail.com
- informacja o tym kto wydał zgodę na założenie wątku: Ja
Spokojna, niedominująca.
LILO
- adopcyjny numerek: 5038
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Od osoby prywatnej, oddana wraz z Galaretką (zwrot z adopcji).
- informacje dot. diety: Karma Cavia Complete, sianko, wszystkie podstawowe warzywa.
- stan adopcji: DS U PANI KATARZYNY Z BIAŁEGOSTOKU
- wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - do innej samiczki, kastrata lub z którąś z tego wątku bądź z Melanią ( viewtopic.php?f=99&t=10840 ) zamieszkały u mnie wspólnie.
- kontakt do osoby, u której przebywa zwierzę pw oraz e-mail: dzimaaga@gmail.com
Spokojna i opanowana do innych świnek, miała gdzieś łączenie z Melanią, jakby była ponad to

GALARETKA
- adopcyjny numerek: 4334
- historia zwierzęcia, przebyte choroby: Zwrot z adopcji, stary wątek: viewtopic.php?f=62&t=9093
- informacje dot. diety: Karma Cavia Complete, sianko, wszystkie podstawowe warzywa.
- stan adopcji: DS U PANI KATARZYNY Z BIAŁEGOSTOKU
wszelkie dodatkowe informacje dot. adopcji zwierzęcia - do innej samiczki, kastrata lub z którąś z tego wątku bądź z Melanią ( viewtopic.php?f=99&t=10840 ) zamieszkały u mnie wspólnie.
Podobno rządziła w stadzie, dominująca, jednak Melanii się poddała i ma parę widocznych dziabnięć, ale wiadomo, że na łysolach wszystko widać.
Dziewczyny wspólnie:
Wesoła 4ka (3+Melania) mieszkają w zagrodzie.
Uwaga! Jako Dom Tymczasowy – czyli osoba najlepiej znająca powyższe świnki, ich charakter, zwyczaje, potrzeby – zastrzegam sobie prawo do wyboru przyszłego domu. Szukają dobrego, odpowiedzialnego domu z klatką (minimum 100cm długości dla 2 samic, 120cm dla samców) + codzienne wybiegi, karmę wysokiej jakości oraz odpowiednią opiekę weterynaryjną.
Adopcja na zasadach Stowarzyszenia - obowiązuje wizyta przedadopcyjna i podpisanie Umowy Adopcyjnej