Jestem z Wami już od grudnia 2015 roku ,ale jakoś dopiero teraz postanowiłam coś napisać o moich świnkach
A zatem na początku wzięłam dwie przepiękne świnki Ticki i Morc ( U mnie Harry i Ron) ,Chłopaki żyli sobie zgodnie długi czas, niestety 28.09.2019 Ron odszedł i Harutek został sam. Wtedy to zaczęłam się rozglądać za towarzystwem dla niego i wypatrzyłam malutkiego Bonuska. Mały jest z nami już 2 tygodnie dogadał się z Harrym, chociaż czasem było różnie kilka fotek Harrego i Bonusa
Ron [*], Harry[*] Bonusek i Berni
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- EWCIA79
- Miejscowość: Lębork
- Kontakt:
Ron [*], Harry[*] Bonusek i Berni
Ostatnio zmieniony 29 lip 2020, 9:50 przez EWCIA79, łącznie zmieniany 5 razy.
- doma2005
- Miejscowość: szczecin
- Kontakt:
Re: Ron [*], Harry i Bonusek
Śliczne chłopaki, oby żyli w zgodzie
- EWCIA79
- Kontakt:
-
- Miejscowość: Białystok
- Kontakt:
Bonusek, jakiż on malutki wobec przyjaciela. A jak ładnie mieszkają.
- EWCIA79
- Kontakt:
Dziękujemy . Bonusek rośnie jak na drożdżach już nie jest taki malutki , jak przyjechał do nas to była mała kruszynka
- EWCIA79
- Kontakt:
Dawno już nic nie pisałam wszystko było super. Chłopcy się dogadali i wydawało się że jest dobrze.Niestety myliłam się Harry znowu zaczął spadać z wagi , nie wiem co się dzieje we wtorek mamy umówiona wizytę u dr. Judyty. Apetyt ma dobry, a mimo to waga spada.Mam nadzieję że to nic poważnego, że tarczyca znowu nie daje o sobie znać
- EWCIA79
- Kontakt:
Jesteśmy po wizycie u dr. Judyty , niestety mamy złe wiadomości Harry ma podejrzenie chłoniaka . Oczywiście Pani doktor daje nadzieję że to może być jakiś mocny stan zapalny , nie może powiedzieć na 100 % , ma mocno podwyższony stan leukocytów i jeszcze czegoś nie pamiętam , rozmawiałam wczoraj z Nią tylko telefonicznie o wynikach . Na razie Harry ma brać antybiotyk i leki sterydowe . Czas pokaże co dalej.Ale na tym etapie jestem przerażona niedawno straciłam Rona a teraz Harry . Jak to mówią nadzieja umiera ostatnia , ale nie wygląda to za dobrze
To wyniki USG Hearrego
To wyniki USG Hearrego
- silje
- Moderator globalny
- Miejscowość: Sztum/Czernin
- Kontakt:
Mam nadzieję, że to jednak nie jest chłoniak.. A z nerkami to jakaś plaga ostatnio..
Trzymam
Trzymam
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +19 w DT
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Bardzo mocno.
- EWCIA79
- Kontakt:
Dzięki za słowa otuchy . Teraz trzeba tylko czekać , ma dostawać przez 10 dni antybiotyk i sterydy, zobaczymy jak będzie reagował na leczenie . Po tym czasie mam dzwonić do dr. Judyty i będziemy ustalać co dalej.Na razie trzeba mieć nadzieję że wszystko będzie dobrze .