Stefciu, za udaną wizytę która pomoże Ci chrupać potem pyszne kąski bez bólu
3-pak axxk, Śnieżek 31.12.18(*)
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
Re: sześciopak axxk, Stefan nadal nie je :(
biedny Stefanek.. a było już lepiej..

Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Dużo kciuków.
Który ząbek jest do usunięcia? I w ogóle to co na rtg wyszło? O tej klinice nie słyszałam, ale to daleko ode mnie....
Który ząbek jest do usunięcia? I w ogóle to co na rtg wyszło? O tej klinice nie słyszałam, ale to daleko ode mnie....
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
- sosnowa
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Trzymam bardzo mocno
-
Miłasia
- Miejscowość: Włocławek
- Kontakt:
-
axxk
Najbardziej kciukajcie w czwartek bo wtedy Stefi ma zabieg. Czeka go podróż, a niestety na czwartek zapowiadają 38 stopni.... Jakies rady w zwiazku z podróżą przy takiej temperaturze?
- Chryzantem
- Miejscowość: Katowice
- Kontakt:
butelka z zimną wodą, cień, klimatyzacja/nawiew powietrza?
jak w lato jechałam z dziewczynami to kupiłam zimny napój z lodem w KFC i wsadziłam im po wypiciu kubek do koszyka, trochę pomogło
jak w lato jechałam z dziewczynami to kupiłam zimny napój z lodem w KFC i wsadziłam im po wypiciu kubek do koszyka, trochę pomogło
-
axxk
karmimy, przytulamy, kochamy, oglądamy profil lecznicy na FB i oczekujemy czwartku....
Taki zabieg w moje urodziny... mam nadziej ze Stefanek sprawi mi prezent i dzielnie zniesie zabieg usunięcia ząbków....
Mój skarbek kochany ..mam nadzieję ze przestanie go boleć i zacznie sam jeść.
Jak biorę Śnieżka na ręce to nie mogę się nadziwić, że jest taki duży, gruby i ciężki a to przecież Stefi był większy....
Kosie zdrowe i szczęśliwe, mam wrażenie, że nie pamiętają o Klusi wcale i dobrze im we dwie. Dostały po odejściu Klusi domek - zakupiony tutaj na bazarku - domek ma idealny wymiar na 2 kośki i są nim zachwycone...
Sonia w pełni sił i formy, od kiedy pojawił się jej psi towarzysz odmłodniała, a wspólne zabawy powodują, ze odbudowują się mięśnie na łapkach i chodzi a nawet biega bez problemów. Na razie ani trzustka ani stawy nie dają znać o sobie- ale nie chwale bo zazwyczaj źle sie to kończy...
Misio jest wręcz zakochany w nas, a Sońka jet wodzem i guru dla niego. Spryciarz szybciej biega i wyżej skacze na tych swoich 3 łapach niż Sonia na czterech.
Misio jest kochany i grzeczny, tylko musimy popracować nad jego hmmm pilnowaniem domu itp. Nikt nie moze wejść na podwórko, chce zjeść wszystkich kurierów i listonoszy....skacze na połtora metra przy furtce oby tylko złapać chociaż za rękę....
Jakieś rady? Jak oduczyć go tego?
Taki zabieg w moje urodziny... mam nadziej ze Stefanek sprawi mi prezent i dzielnie zniesie zabieg usunięcia ząbków....
Mój skarbek kochany ..mam nadzieję ze przestanie go boleć i zacznie sam jeść.
Jak biorę Śnieżka na ręce to nie mogę się nadziwić, że jest taki duży, gruby i ciężki a to przecież Stefi był większy....
Kosie zdrowe i szczęśliwe, mam wrażenie, że nie pamiętają o Klusi wcale i dobrze im we dwie. Dostały po odejściu Klusi domek - zakupiony tutaj na bazarku - domek ma idealny wymiar na 2 kośki i są nim zachwycone...
Sonia w pełni sił i formy, od kiedy pojawił się jej psi towarzysz odmłodniała, a wspólne zabawy powodują, ze odbudowują się mięśnie na łapkach i chodzi a nawet biega bez problemów. Na razie ani trzustka ani stawy nie dają znać o sobie- ale nie chwale bo zazwyczaj źle sie to kończy...
Misio jest wręcz zakochany w nas, a Sońka jet wodzem i guru dla niego. Spryciarz szybciej biega i wyżej skacze na tych swoich 3 łapach niż Sonia na czterech.
Misio jest kochany i grzeczny, tylko musimy popracować nad jego hmmm pilnowaniem domu itp. Nikt nie moze wejść na podwórko, chce zjeść wszystkich kurierów i listonoszy....skacze na połtora metra przy furtce oby tylko złapać chociaż za rękę....
Jakieś rady? Jak oduczyć go tego?
-
paprykarz
Stefek
Mój Toffi uwielbia listonoszy, kurierów (zwłaszcza tych od karmy) i wszelkich dostawców ale on to jest "inny". Na początku też się pchał do drzwi, do bramki. Do listonosza od szczeniaka przyzwyczajałam a kurier jeden z drugim dali jakąś ulotkę lub inne coś co tam noszą i on od razu zadowolony i niesie do domu
dumny z siebie.
Mój Toffi uwielbia listonoszy, kurierów (zwłaszcza tych od karmy) i wszelkich dostawców ale on to jest "inny". Na początku też się pchał do drzwi, do bramki. Do listonosza od szczeniaka przyzwyczajałam a kurier jeden z drugim dali jakąś ulotkę lub inne coś co tam noszą i on od razu zadowolony i niesie do domu
-
axxk
tylko wiesz Misio jest...no w sumie nie wiemy jeszcze jaki, ale generalnie przez te pól roku zaobserwowaliśmy jedną zmianę - początkowo bał sie panicznie wszystkich mężczyzn a teraz reaguje niestety agresywnie...