Alfie & Crispy

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Alfie & Crispy - PO PRZEPROWADZCE!

Post autor: Dzima »

piju pisze:Ale ile radosci daja takie zakupy :lol:
Ja o wiele bardziej wole kupowac swinkom niz sobie. Napisz pozniej co kupilas ;)
Obrazek

:rotfl: :rotfl:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
alvantis

Post autor: alvantis »

Dzima pisze:
piju pisze:Ale ile radosci daja takie zakupy :lol:
Ja o wiele bardziej wole kupowac swinkom niz sobie. Napisz pozniej co kupilas ;)
Obrazek

:rotfl: :rotfl:
O NIE DZIMA HAHAHAHA

ogólnie to dzisiaj zamówiłam już klatkę c&c 145 cm i jako że przyjdzie do mnie z Poznania to pewnie jutro lub w środę już ją dostanę, tymczasowo będą mieć trociny które też kupiłam bo maxi zoo miało promocję, więc podstawy już są gotowe na nową klatkę ale mam problem bo nie wiem czy mostek drewniany im kupić czy domek bo w klatce będą mieć strasznie pusto, albo zaszaleć i kupić oba :laugh: zdjęcie oczywiście wstawię jak chłopcy będą już w klatce, mostek podejrzewam że będzie musiał być ten co ma 50 x 30 cm a domek nie mam pojęcia jaki brać

na moje świnie też wydałam więcej niż na samą siebie przez całe życie X D
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

alvantis pisze:
Nie musisz mi o tym przypominać... :| :glowawmur: świruski jesteśmy- nic na to nie poradzisz
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
alvantis

Dzima pisze:
alvantis pisze:
Nie musisz mi o tym przypominać... :| :glowawmur: świruski jesteśmy- nic na to nie poradzisz
prawda :lol:

powiedzcie mi czy takie bajery starczą póki co czy lepiej zamiast któregoś z tych kupić zwykły domek
https://allegro.pl/domek-dla-gryzoni-30 ... 02125.html
https://allegro.pl/trixie-drewniany-mos ... 34530.html
Awatar użytkownika
Dzima
Kontakt:

To pierwsze ok, a drugie to mostek chyba nie będą wskakiwać. Ja mam taką półkę https://allegro.pl/polka-pietro-do-klat ... 48094.html i elka_w uszyła mi legowisko z haczykami, które z niej nie spadnie bo zaczepiasz o kratki.https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... ater&ifg=1
Pyrka
alvantis

a no znam tą półkę, przewinęła mi się parę razy, ja się nad tym stołkiem zastanawiam bo myślę czy nie zrobić czegoś takiego że by to przykryć kocem, przypiąć do kratek i by miały taki zamknięty pokój dla siebie czy coś w ten deseń
zresztą Crispy poradziłby se ze wskoczeniem bez problemu skoro wskoczył mi do środka kanapy na starym mieszkaniu on to kaskader jest :laugh:
mostek kupię na 100% ale nad tym wysokim "taboretem" chyba się zastanowię w takim razie X D
alvantis

alvantis

Re: Alfie & Crispy - NOWA KLATKA

dziś rano kurier przywiózł nowy apartament chłopaków, Alfie i Crispy jak najbardziej zadowoleni, popcorning był i już biegają, na razie oprócz misek i poidełka wszystko mają w niej tymczasowe bo czekam aż przyjdą akcesoria do tej klatki które zamówiłam :102:
Obrazek
alvantis

sprzedaję dwie klatki:
viewtopic.php?f=57&t=9089
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »