Bardzo są spokojne - jak na laborantki oczywiście. No i w mojej obecności - a co robiły w ciągu dnia, tego mi nie opowiedziały...
Wylegują się w tunelikach, dość zrelaksowane. Landrynka właśnie wystawiła kuperek, Kukułka wylazła pożerować. Po sąsiedzku to samo robi Gardenia...
O, teraz jedzą wszystkie. Siano jest pyszne!
Październik.24- 2 DTjolka, 26- 4-DT patrycja, porcella
Moderatorzy: porcella, pucka69
- porcella
- Moderator globalny
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Październik. 24.10 - 2 DT jolki, 26.10 - szukamy DT!!!
Dzięki za info . Wczoraj przyszło do mnie siano od Pana Roberta, liście pokrzywy i porzeczki więc będą miały co wcinać.
Dziewczynki są już u mnie . Są małe i przepiękne. Widziałam dziś też Landrynkę i Kukułkę - są absolutnie boskie, a Kukułka ... Imiona cukierkowe tak do nich pasują, że aż trudno w to uwierzyć. Gardenia i Lobelia siedzą właśnie w drewnianym domku . Muszą się uspokoić, odstresować,a potem oswoić. Oooo, Gardenia właśnie je siano, a Lobelia lata jak szalona od domku do tunelu.
- sosnowa
- Kontakt:
Bardzo dobre wieści. Czekamy na wątek i foty
To raczej 4 listopada dopiero będę kombinować. Przyjedzie dostałem i pokombinujemy bo wczoraj chciałam umieścić zdjęcia dziwnej, ale czegoś chyba nie czaję w moim kompie. ..tak jakby mój komp nie widział moich zdjęć z telefonu. ..
Głupi słownik w telefonie. .. chciałam napisać "Przyjedzie siostra"...
Gardenia ma tak piękne umaszczenie, że klękajcie narody!
- sosnowa
- Kontakt:
Wiem. Z trudnością ustałam
Boska. Ja dziś jestem w pracy, ale przyjechała do dziewczyn moja siostra i jak Gardenia na niej leżała. ..., ale to nic, jak na niej Lobelia spala, to nie mam pytań. .. szok. Mam nadzieję, że moja siostra wstawi zdjęcia. Aczkolwiek z klatki je wyciągnąć to... graniczy to z cudem hi hi.
- Kara
- Miejscowość: Warszawa - Sadyba
- Kontakt:
Małe kochane dzikuski Gardenia wytrzymuje więcej na rękach.Lobelia niestety jeszcze taka cierpliwa nie jest,choć jak widać zdarza się jej poleżakować. Lobelia to taki kręciołek. Gardenia chyba spokojniejsza. Z klatki ciężko wyjąć,bo załącza im się turbodoładowanie Były w domku,a już są w tuneliku. Pięknotki,choć Gardenia chyba bardziej skradła moje serduszko
Gardenia
Lobelia
Gardenia
Lobelia