Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
- Miejscowość: Zabrze
- Kontakt:
Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.
Ja chcę teraz niebieski w paski i dry bed flagę. Licząc po 100 cm to będa kolejne cztery do kolekcjianuleczka pisze:... od jednego u mnie się zaczęłoMaja1983 pisze:Ja mam jeden od ciebie kochana anuleczko od czegoś trzeba zacząć swoja kolekcjea później to już z górki hihihi
apetyt rośnie w miarę jedzenia hihihiAndzia pisze:spora kolekcja
nie mam miejsca na takaFoggy nie mogę mieć o jeden więcej, bo jestem przesądna hahahha chyba, że od razu o dwaFoggy pisze:DWANAŚCIE!Po co kupować drogą torebkę czy buty, zróbmy kolekcję drybedów!
![]()
Kleymore jaki teraz zamawiamy? Mówiłaś coś o fladze amerykańskiej hihihihi

Nie pokazywać mi drybedów! Już i tak jestem pod kreską z świńskimi wydatkami! xd
Kochana... jak kupie dry bed 100 cm szerokości to go przecinam na dwie równe części i mam dwa na zmianęMaja1983 pisze:Jak cztery? jak to liczycie?

kleymore ten we flagę to na wymiar musi być kupiony, bo nie będzie równego wzoru

Czyli można kupić dry bed o wymiarze 100x100?
szkoda że jeżyk nie działa bo bym sobie zobaczyła 

-
- Miejscowość: Zabrze
- Kontakt:
100x0,75 i jak przetniesz go to masz dwa dry bedy na dwie klatki 100 cmMaja1983 pisze:Czyli można kupić dry bed o wymiarze 100x100?szkoda że jeżyk nie działa bo bym sobie zobaczyła

Też próbowałam wejść. Myślę, że może jakieś nowe wzory dokładają i chwilowy brak wejścia na stronkęMaja1983 pisze:Czyli można kupić dry bed o wymiarze 100x100?szkoda że jeżyk nie działa bo bym sobie zobaczyła

Jak najbardziej można kupić nawet jeszcze większe. Generalnie czym większy tym tańszy, ale trzeba mieć ostre nożyczki, żeby dobrze przyciąć

No tak 100 cm szerokości przetniesz na pół i masz 2 dry bedy
a 75 cm długości to nie za mało do setki?
wiem mecze... przepraszam już milczę 

hahaha nie męczyszMaja1983 pisze:No tak 100 cm szerokości przetniesz na pół i masz 2 dry bedya 75 cm długości to nie za mało do setki?
wiem mecze... przepraszam już milczę