Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Zaffiro

Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.

Post autor: Zaffiro »

Dziękuję wam bardzo :buzki:
kleymore
Miejscowość: Zabrze
Kontakt:

Post autor: kleymore »

anuleczka pisze:
Maja1983 pisze:Ja mam jeden od ciebie kochana anuleczko od czegoś trzeba zacząć swoja kolekcje :D
... od jednego u mnie się zaczęło 8-) a później to już z górki hihihi
Andzia pisze:spora kolekcja

nie mam miejsca na taka
apetyt rośnie w miarę jedzenia hihihi
Foggy pisze:DWANAŚCIE! :o Po co kupować drogą torebkę czy buty, zróbmy kolekcję drybedów!
Foggy nie mogę mieć o jeden więcej, bo jestem przesądna hahahha chyba, że od razu o dwa 8-)
Kleymore jaki teraz zamawiamy? Mówiłaś coś o fladze amerykańskiej hihihihi
Ja chcę teraz niebieski w paski i dry bed flagę. Licząc po 100 cm to będa kolejne cztery do kolekcji :szczerbaty:

Obrazek
Zaffiro

Jak cztery? jak to liczycie? :D
Nejvii

Post autor: Nejvii »

Nie pokazywać mi drybedów! Już i tak jestem pod kreską z świńskimi wydatkami! xd
anuleczka

Post autor: anuleczka »

Maja1983 pisze:Jak cztery? jak to liczycie? :D
Kochana... jak kupie dry bed 100 cm szerokości to go przecinam na dwie równe części i mam dwa na zmianę :) do jednek klatki setki 8-)
kleymore ten we flagę to na wymiar musi być kupiony, bo nie będzie równego wzoru :o chyba, że chłopaki dostaną bez gwiazdek :rotfl:
Zaffiro

Czyli można kupić dry bed o wymiarze 100x100? ;) szkoda że jeżyk nie działa bo bym sobie zobaczyła :)
kleymore
Miejscowość: Zabrze
Kontakt:

Post autor: kleymore »

Maja1983 pisze:Czyli można kupić dry bed o wymiarze 100x100? ;) szkoda że jeżyk nie działa bo bym sobie zobaczyła :)
100x0,75 i jak przetniesz go to masz dwa dry bedy na dwie klatki 100 cm :szczerbaty:
anuleczka

Maja1983 pisze:Czyli można kupić dry bed o wymiarze 100x100? ;) szkoda że jeżyk nie działa bo bym sobie zobaczyła :)
Też próbowałam wejść. Myślę, że może jakieś nowe wzory dokładają i chwilowy brak wejścia na stronkę :buzki:
Jak najbardziej można kupić nawet jeszcze większe. Generalnie czym większy tym tańszy, ale trzeba mieć ostre nożyczki, żeby dobrze przyciąć 8-)
Zaffiro

No tak 100 cm szerokości przetniesz na pół i masz 2 dry bedy :D a 75 cm długości to nie za mało do setki? ;) wiem mecze... przepraszam już milczę :buzki:
anuleczka

Maja1983 pisze:No tak 100 cm szerokości przetniesz na pół i masz 2 dry bedy :D a 75 cm długości to nie za mało do setki? ;) wiem mecze... przepraszam już milczę :buzki:
hahaha nie męczysz :buzki: to 0,75 przeważnie jest dużo dłuższe. Ja mam na całą klatke 100 cm ale ferplast ma spadzistą kuwetę i ona jest ciut krótsza niż 100 cm. Zawsze można sobie te kilka cm dołożyc kawałkiem maty. Piszą na stronce, że niby 0,75 ale jest bliższe 100 cm. Kleymore ma klatkę 120 cm i ma kilka kawałków dosztukowanych dry bedów i nic nie widać pod legowiskiem :lol:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”