Grupa AA czyli Agatka i Antosia... Dwie świnki skinny :P
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
kleymore
- Miejscowość: Zabrze
- Kontakt:
Re: Grupa AA, czyli Aishka i Agatka.
Ja chcę teraz niebieski w paski i dry bed flagę. Licząc po 100 cm to będa kolejne cztery do kolekcjianuleczka pisze:... od jednego u mnie się zaczęłoMaja1983 pisze:Ja mam jeden od ciebie kochana anuleczko od czegoś trzeba zacząć swoja kolekcjea później to już z górki hihihi
apetyt rośnie w miarę jedzenia hihihiAndzia pisze:spora kolekcja
nie mam miejsca na takaFoggy nie mogę mieć o jeden więcej, bo jestem przesądna hahahha chyba, że od razu o dwaFoggy pisze:DWANAŚCIE!Po co kupować drogą torebkę czy buty, zróbmy kolekcję drybedów!
![]()
Kleymore jaki teraz zamawiamy? Mówiłaś coś o fladze amerykańskiej hihihihi

-
Nejvii
Nie pokazywać mi drybedów! Już i tak jestem pod kreską z świńskimi wydatkami! xd
-
anuleczka
Kochana... jak kupie dry bed 100 cm szerokości to go przecinam na dwie równe części i mam dwa na zmianęMaja1983 pisze:Jak cztery? jak to liczycie?
kleymore ten we flagę to na wymiar musi być kupiony, bo nie będzie równego wzoru
-
Zaffiro
Czyli można kupić dry bed o wymiarze 100x100?
szkoda że jeżyk nie działa bo bym sobie zobaczyła 
-
kleymore
- Miejscowość: Zabrze
- Kontakt:
100x0,75 i jak przetniesz go to masz dwa dry bedy na dwie klatki 100 cmMaja1983 pisze:Czyli można kupić dry bed o wymiarze 100x100?szkoda że jeżyk nie działa bo bym sobie zobaczyła
-
anuleczka
Też próbowałam wejść. Myślę, że może jakieś nowe wzory dokładają i chwilowy brak wejścia na stronkęMaja1983 pisze:Czyli można kupić dry bed o wymiarze 100x100?szkoda że jeżyk nie działa bo bym sobie zobaczyła
Jak najbardziej można kupić nawet jeszcze większe. Generalnie czym większy tym tańszy, ale trzeba mieć ostre nożyczki, żeby dobrze przyciąć
-
Zaffiro
No tak 100 cm szerokości przetniesz na pół i masz 2 dry bedy
a 75 cm długości to nie za mało do setki?
wiem mecze... przepraszam już milczę 
-
anuleczka
hahaha nie męczyszMaja1983 pisze:No tak 100 cm szerokości przetniesz na pół i masz 2 dry bedya 75 cm długości to nie za mało do setki?
wiem mecze... przepraszam już milczę