Tazos & Cheetos [*] & Malwinka - Tazos chory
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Tazos&Cheetos- zdjęcia!
Jak na niego patrzę to widzę Cheetosa z chipsów w tych czarnych okularach

Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM

Na wiosnę świnie zostały przystrzyżone.

Poza tym u świń wszystko w porządku, odpukać.
Byliśmy niedawno u dr Judyty, bo Cheetos mi charczał podczas jedzenia, ale po oględzinach, osłuchaniu i wyczyszczeniu pyska stwierdziła, że najprawdopodobniej coś mu się przykleiło podczas jedzenia i mu przeszkadzało. Na wszelki w dostaliśmy antybiotyk, ale nie było konieczności podawania.

Poza tym u świń wszystko w porządku, odpukać.
Byliśmy niedawno u dr Judyty, bo Cheetos mi charczał podczas jedzenia, ale po oględzinach, osłuchaniu i wyczyszczeniu pyska stwierdziła, że najprawdopodobniej coś mu się przykleiło podczas jedzenia i mu przeszkadzało. Na wszelki w dostaliśmy antybiotyk, ale nie było konieczności podawania.
Tazos wygląda na bardziej zadowolonego z rezultatu. Cheetos ma minę: poproszę o zwrot futra 

Oj Cheetos tak, ten miał tydzień pełen wrażeń, jak nie pazury, to weterynarz, a jak nie weterynarz, to gmerają przy zadzie. Zdecydowanie ponad cierpliwość prosiaka 
Tazos nawet nie zauważył, że coś się działo

Tazos nawet nie zauważył, że coś się działo

Z góry wygląda jak kaszak z ciemną wydzieliną. Moje prośki miały coś podobnego, ale okazało się niegroźne.
Wetka wyczyściła i po sprawie.
Daj znać, co dr Judyta powie. Trzymam kciuki
Wetka wyczyściła i po sprawie.
Daj znać, co dr Judyta powie. Trzymam kciuki

Całe szczęście najprawdopodobniej nic złośliwego. Dr Judyta powiedziała, że na razie jest tam więcej tłuszczu niż czegoś innego, ale będziemy w przyszłym tygodniu wycinać. I stwierdziła, że często go macamy, bo ona ledwo to wyczuła.
Więcej nie wiem, bo z Tazosem jechał mój chłopak, który zawsze twierdzi, że to nic takiego
Ale najprawdopodobniej po zabiegu będzie po sprawie.
Więcej nie wiem, bo z Tazosem jechał mój chłopak, który zawsze twierdzi, że to nic takiego

Ale najprawdopodobniej po zabiegu będzie po sprawie.
Zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych spędzonych w rodzinnym gronie życzą Pieszczoch, Alvin, Dasti oraz Duzi 

Tak myślałam. Każda przyzwoita świnka choć raz w życiu musi zaliczyć kaszaka lub coś w tym rodzaju.
Dużo zdrowia dla obu miśków
Dużo zdrowia dla obu miśków