Siostra jeszcze się nie wyprowadziła? Może jak chłopacy będą podzieleni na pokoje to w końcu kogoś da się połączyć...

Moderator: pastuszek
Nie rozdzielilam ich bo sie tylko ganiaja lobuzy, ale nie pogryzli sie. Nie ma juz sielanki jak wczoraj, ale nie jest tragicznie.twojawiernafanka pisze:Ale nie rozdzieliłaś ich jeszcze?
My wciąż trzymamy za Twoje stado![]()
Lewis jedzie do weta w piatek. A na temat Alfa tez pogadam z wetem. Chcialam wykastrowac Alfa i Angelo zeby ich polaczyc, ale wet mi powiedzial, ze najpierw Lewis powinien byc kastrowany, bo moze atmosfera sie na tyle poprawi, ze reszty nie bedzie trzeba kastrowac.odeta89 pisze:Jeśli Alfie i Lewis są agresywni dla innych to wykastruj ich, może to oni mącą spokój stada
Angelo dziekujegrenouille pisze:Śliczne prośki. A Angelo![]()
![]()
![]()
Masz ty się z nimi.
Bo sie naczytalam o chorych swinkach a teraz widze te wszystkie objawy u moich. No ale lepiej jechac na darmo niz czekac az bedzie za pozno.Lena87 pisze:Nie jesteś panikarą. Po prostu dbasz o swoje prośki i martwisz się o nie
Znosi bo musi. Angelo jest podcinany bo ma dlugie wlosy I w dodatku biale (tzn pod spodem zoltawe bo nawet nie da sie go doprac), czesanie szczotka dla dzieci chyba lubi, ale nienawidzi obcinania wlosow. Alf tak samo. Oboje boja sie wody, ale juz sie chyba przyzwyczaili, bo niestety straszne z nich brudaski. Innych swinek nie musze tak czesto myc. Problem jest tez z koltunami. Wiecznie maja ich pelno I to pod lapkami blisko skory. Musze prosic siostre zeby trzymala mi swinke I malutkimi nozyczkami wycinam. Jest przy nich troche pracy. Dlatego tez zrezygnowalam z trocin bo mieli wiecej koltunow z trocinami w srodku. Zdarza sie przyklejony bobek ktorego trzeba wyciac. I tez musze czesciej sprzatac im w klatkach, bo leza na swoich siuskach a w kuwetach sie wyleguja zamiast siusiac. No ale ich uroda wszystko wynagradzagrenouille pisze:A jak Angelo znosi zbiegi pielęgnacyjne tzn mycie i czesanie?
Ja z Tygryskiem też ostatnio u weta byłam, bo zaczął kichać... Okazało się, że kicha, ponieważ siedzą na samych trotach... Położyłam z powrotem matę i jest dobrzeANYA pisze:Bo sie naczytalam o chorych swinkach a teraz widze te wszystkie objawy u moich. No ale lepiej jechac na darmo niz czekac az bedzie za pozno.Lena87 pisze:Nie jesteś panikarą. Po prostu dbasz o swoje prośki i martwisz się o nie