Lana , Lora (*), Mauna Kea, Lilka E.C. WOLNE [T-ń]
Moderator: pastuszek
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Lana , Lora, Manua Kea WOLNE [T-ń]
Pięknie! Cudowne dziewczyny
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
- AniaC
- Miejscowość: Toruń okolice
- Kontakt:
I tak dziewczynki sobie żyją muszę się pochwalić, że nawet miały odgórną kontrolę, złożoną przez samą Najwyższą Władzę za którą rzecz jasna trzymamy i jak sobie wróci to mam nadzieję, że tu nam napisze, że możemy puścić paluchy
I oczywiście wszystkich gorąco pozdrawiamy!!! I czekamy grzecznie za ciepełkiem, bo coś ta wiosna nie chce nas rozpieszczać
I oczywiście wszystkich gorąco pozdrawiamy!!! I czekamy grzecznie za ciepełkiem, bo coś ta wiosna nie chce nas rozpieszczać
-
- Miejscowość: Białystok
- Kontakt:
O matkoż ty moja !
- AniaC
- Kontakt:
- Beatrice
- Miejscowość: Lublin
- Kontakt:
Re: Lana , Lora, Mauna Kea WOLNE [T-ń]
Cudeńka kochane!Całusy od starej ciotki!
- AniaC
- Kontakt:
- jolka
- Wiceprezes ds. adopcyjnych
- Miejscowość: Warszawa
- Kontakt:
Re: Lana , Lora, Mauna Kea WOLNE [T-ń]
Jak się mają dziewczynki?
Chantal Jaśminka TM /16.11.2014
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
Kafelek TM 04.06.2018-
Zuzia TM 21.06.2018
Myszka TM 26.12.2018
Grusia TM 15.11.2019
Patryczek TM-21.12.2020
Olala TM-2.04.2021
Agatka TM-8.07.2021
Blusia TM-6.08.2021
- AniaC
- Kontakt:
Re: Lana , Lora (*), Mauna Kea, Lilka E.C. WOLNE [T-ń]
Miliony zawirowań w domu, miliony zawirowań w stadach... czas nadrobić zaległości choć nie ukrywam, że nie jest to wcale łatwe. Zaczęło sie od mojego prywatnego stada... odchodziły dziewczyny po kolei... wszystkie w jednym wieku... po części musiałam się z tym liczyć ale człowiek nigdy nie jest gotowy - nigdy.
W międzyczasie do stada dołączyła kolejna e.c. panna- Lilka. Dzikusek, samobójca, świnka latająca. Wprowadziła mnóstwo zamętu, szalona, niczego nie bojąca się Gwiazda. Przestrzeń, wysokość to dla niej nic- otwierając klatkę trzeba ją zwyczajnie asekurować bo brnie na oślep...eh...to e.c....
I jednego paskudnego dnia lipca, okropnie gorącego, postanowiła mnie opuścić ,moja wieczna tymczaska - ,,najzdrowsza" e.c., moja niezłomna, szalona, postrzelona, energiczna, naj naj naj ... Lora Zaczęła się zataczać, ledwo na łapkach stała... na ratunek nam pośpieszyła jak zawsze najlepsza ekipa Dinovetu. Wyniki krwi były na prawdę obiecujące. Liczyłam po cichuteńku, że jakieś magiczne kroplóweczki wystarczą i dziewczyna wróci do domu... do stada. Niestety nie przeżyła nocy...odeszła . Zostawiła mnie zostawiła siostrę- pokręconą, niezdarną Lanę- całkowicie nierozumiejącą gdzie jej siostra...gdzie ja ją zabrałam. 4lata wspólnego życia - dzień w dzień...idealny, wspaniały e.c.duet... Totalny chaos. Rozsypało się wszystko. Lana zdziczała- jak wchodziłam do pokoju był straszny krzyk. Mauna przysiadła na zdrowiu- tarczyca zastrajkowała. Młoda Lilka jeszcze bardziej nakręcona...
Nastała obecnie cisza..walczymy o wagę- Mauna na lekach, Lilka krąży, a Lana...szuka...
Jest mi nadal przykro...ot.co.
W międzyczasie do stada dołączyła kolejna e.c. panna- Lilka. Dzikusek, samobójca, świnka latająca. Wprowadziła mnóstwo zamętu, szalona, niczego nie bojąca się Gwiazda. Przestrzeń, wysokość to dla niej nic- otwierając klatkę trzeba ją zwyczajnie asekurować bo brnie na oślep...eh...to e.c....
I jednego paskudnego dnia lipca, okropnie gorącego, postanowiła mnie opuścić ,moja wieczna tymczaska - ,,najzdrowsza" e.c., moja niezłomna, szalona, postrzelona, energiczna, naj naj naj ... Lora Zaczęła się zataczać, ledwo na łapkach stała... na ratunek nam pośpieszyła jak zawsze najlepsza ekipa Dinovetu. Wyniki krwi były na prawdę obiecujące. Liczyłam po cichuteńku, że jakieś magiczne kroplóweczki wystarczą i dziewczyna wróci do domu... do stada. Niestety nie przeżyła nocy...odeszła . Zostawiła mnie zostawiła siostrę- pokręconą, niezdarną Lanę- całkowicie nierozumiejącą gdzie jej siostra...gdzie ja ją zabrałam. 4lata wspólnego życia - dzień w dzień...idealny, wspaniały e.c.duet... Totalny chaos. Rozsypało się wszystko. Lana zdziczała- jak wchodziłam do pokoju był straszny krzyk. Mauna przysiadła na zdrowiu- tarczyca zastrajkowała. Młoda Lilka jeszcze bardziej nakręcona...
Nastała obecnie cisza..walczymy o wagę- Mauna na lekach, Lilka krąży, a Lana...szuka...
Jest mi nadal przykro...ot.co.
- doma2005
- Miejscowość: szczecin
- Kontakt:
Re: Lana , Lora (*), Mauna Kea, Lilka E.C. WOLNE [T-ń]
Smutne wieści.
Dla dzielnej Lory
Ściskam.
Dla dzielnej Lory
Ściskam.
- Oldzah
- Miejscowość: Wrocław