Świnki już się polubiły . Nastii chce dominować bo wcześniej też była tą świnka-liderką ale z drugiej strony to traktuje Łunę jak młodszą siostrę - liże ją, razem jedzą, nawet bobki jej podkradała wszędzie za sobą chodzą i trzeba brać obie do miziania bo Nastii szuka Łuny jak tylko jej zniknie z oczu a jak ją zobaczy to się wyrywa żeby tylko być razem. Także wszystko na dobrej drodze .
A jak ja się cieszę, że poznałam jej własnych Dużych fajnie dziewczynka trafiła.
To za domki dla reszty Może ta kakazuma się przełamie? Silje męcz ją zdjęciami Sopki
Eeech mnie do trzeciej świnki przekonywać nie trzeba..Sopka jest przepiękna, wpasowuje się w mój ideał świńskiej urody (jeden z wieelu hmm), ale jest poza moim zasięgiem
kakazuma pisze:Eeech mnie do trzeciej świnki przekonywać nie trzeba..Sopka jest przepiękna, wpasowuje się w mój ideał świńskiej urody (jeden z wieelu hmm), ale jest poza moim zasięgiem
Wiem, że odległość to nie problem - dla ludzi. Ale sama nigdy nie posłałabym samotnej świnki w tak daleką podróż. Wyobrażam sobie, jak czułaby się Sopka, nagle oddzielona od rodziny, wśród obcych zapachów i dźwięków, tyle godzin, zdezorientowana i wystraszona...Nie chcę, nie tak.
Zatem będę podziwiać jej urodę i kibicować z daleka