Zoobotanica 2014 Wrocław

Wątki nieaktywne a godne zachowania

Moderator: porcella

Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Re: Zoobotanica 2014 Wrocław

Post autor: Dzima »

Ale zazdroszczę wam tej Zoobotaniki :redface: Więcej zdjęć z imprezy! :photo:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Agata5551

Post autor: Agata5551 »

Słuchajcie!!! Jestem bardzo zadowolona z ruchu, jaki się odbywał na tegorocznej ZooBotanice - Derwuś, czekamy na info ile ostatecznie kasy udało nam się uzbierać :D :szczerbaty: Zainteresowanie było niesamowite... Oprócz atrakcji w formie loterii, gadżetów, pastuszkowych wyrobów, to także udało nam się udzielić ludziom kilku rad. Podczas wykładu Kamińskiej o świnkach morskich (to była sb, 12:00) kobitka wspomniała o tym, aby również adoptować u nas świnki a nie tylko brać z hodowli, powiedziała kilka dobrych słów o nas i udało mi się pomachać ludziom, że: "tak, jesteśmy i zapraszamy po wszelkie informacje", po czym rzeczywiście ludzie zaczęli przyłazić po porady odnośnie pielęgnacji, żywienia, jak również możliwości adopcji czy też bycia DT :102: Niesamowite zainteresowanie było. Także teraz czekamy na efekty i adoptowanie od nas świnek :fingerscrossed: Poza tym: za rok więęęęęcej gadżetów potrzebujemy jak nic :peace:
Dropsio

Post autor: Dropsio »

No to super, że takie zainteresowanie było! Gratulacje! Oby faktycznie ludzie którzy widzieli stoisko zajrzeli na forum i żeby coś to dało. :)
Czekam na więcej fotek... :lol:
Za rok będę na pewno, bo mama obiecała, że mnie samą puści... To i może pomóc się jakoś uda.
lubię

Post autor: lubię »

Czyli pełen sukces :D Szkoda, że się nie udało pokazać tymczasów, ale świń ognistej miałby potem pamiątkę.
Agata i Magda, jak zwykle, odstrzelone jak profesjonalne modelki, zmienić dekoracje i będzie handel nieruchomościami 8-)
Agata5551

Post autor: Agata5551 »

lubię pisze:Czyli pełen sukces :D Szkoda, że się nie udało pokazać tymczasów, ale świń ognistej miałby potem pamiątkę.
Agata i Magda, jak zwykle, odstrzelone jak profesjonalne modelki, zmienić dekoracje i będzie handel nieruchomościami 8-)

Hahaha, starałyśmy się. Wszystko dla tych rozkosznych stworzonek :świnka1: :świnka2: Niech każdy dom ciepłym im będzie :love:

Poniżej moja prywatna fota ze stoiska SPŚM:

Obrazek
Awatar użytkownika
ognista koza
Miejscowość: Poznań/Łódź
Kontakt:

Post autor: ognista koza »

Zoobotanika niedziela :102:

Ikuko i Derwuś
Obrazek

Mój bohater i zarazem maskotka stanowiska bardzo dzielnie znosił wszelkie obcałowywania macania i głaskania :szczerbaty: tutaj ma posiadówkę na Pastusszek
Obrazek

Batman i szyja Pastuszek
Obrazek

Derwuś i Frodo z bezbłędną miną :szczerbaty:
Obrazek
Ostatnio zmieniony 07 paź 2014, 16:32 przez ognista koza, łącznie zmieniany 2 razy.
Pisanie na temat muzyki jest jak tańczenie na temat architektury

Pociąg do moich chłopców
Obrazek
Aguś79

Post autor: Aguś79 »

Szkoda że pracowałam ale na następny raz się pisze :)
Dropsio

Post autor: Dropsio »

Jaki koteł! :o Niesamowity...
Batmanek taki śliczny, że chyba wszyscy chcieli wymiziać? :)
lubię

Post autor: lubię »

Derwuś i Frodo z bezbłędną miną :szczerbaty:
:laugh: "Zdejmijcie ze mnie tą zoofilkę!"
Szkoda, że mnie nie było nawet na chwilę. Świetnie się spisałyście, dziewczyny :shakehands:
Awatar użytkownika
ognista koza
Miejscowość: Poznań/Łódź
Kontakt:

Post autor: ognista koza »

Dropsio pisze:Jaki koteł! :o Niesamowity...
Batmanek taki śliczny, że chyba wszyscy chcieli wymiziać? :)
Kot należy do fundacji "Koci Zakątek Ebra" :) A batman nie dość że prawie wszyscy odwiedzający go miziali, to jeszcze został wycmokany za wsze czasy. Oczywiście były pytania czy jest do adopcji....
Pisanie na temat muzyki jest jak tańczenie na temat architektury

Pociąg do moich chłopców
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Archiwum”