Zoobotanica 2014 Wrocław
Moderator: porcella
Regulamin forum
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
1. Do działu archiwum bez zgody admina nie wolno przenosić wątków z wyjątkiem:
a. nieaktywnych/zamkniętych wątków adopcyjnych;
b. wątków związanych z akcjami, imprezami które już miały miejsce.
W innych przypadkach tematy mogą zostać skasowane bez wcześniejszego ostrzeżenia.
Wątki przenoszone do działu "Archiwum" muszą zostać zamknięte.
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Re: Zoobotanica 2014 Wrocław
Ale zazdroszczę wam tej Zoobotaniki Więcej zdjęć z imprezy!
Pyrka
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Słuchajcie!!! Jestem bardzo zadowolona z ruchu, jaki się odbywał na tegorocznej ZooBotanice - Derwuś, czekamy na info ile ostatecznie kasy udało nam się uzbierać Zainteresowanie było niesamowite... Oprócz atrakcji w formie loterii, gadżetów, pastuszkowych wyrobów, to także udało nam się udzielić ludziom kilku rad. Podczas wykładu Kamińskiej o świnkach morskich (to była sb, 12:00) kobitka wspomniała o tym, aby również adoptować u nas świnki a nie tylko brać z hodowli, powiedziała kilka dobrych słów o nas i udało mi się pomachać ludziom, że: "tak, jesteśmy i zapraszamy po wszelkie informacje", po czym rzeczywiście ludzie zaczęli przyłazić po porady odnośnie pielęgnacji, żywienia, jak również możliwości adopcji czy też bycia DT Niesamowite zainteresowanie było. Także teraz czekamy na efekty i adoptowanie od nas świnek Poza tym: za rok więęęęęcej gadżetów potrzebujemy jak nic
No to super, że takie zainteresowanie było! Gratulacje! Oby faktycznie ludzie którzy widzieli stoisko zajrzeli na forum i żeby coś to dało.
Czekam na więcej fotek...
Za rok będę na pewno, bo mama obiecała, że mnie samą puści... To i może pomóc się jakoś uda.
Czekam na więcej fotek...
Za rok będę na pewno, bo mama obiecała, że mnie samą puści... To i może pomóc się jakoś uda.
Czyli pełen sukces Szkoda, że się nie udało pokazać tymczasów, ale świń ognistej miałby potem pamiątkę.
Agata i Magda, jak zwykle, odstrzelone jak profesjonalne modelki, zmienić dekoracje i będzie handel nieruchomościami
Agata i Magda, jak zwykle, odstrzelone jak profesjonalne modelki, zmienić dekoracje i będzie handel nieruchomościami
lubię pisze:Czyli pełen sukces Szkoda, że się nie udało pokazać tymczasów, ale świń ognistej miałby potem pamiątkę.
Hahaha, starałyśmy się. Wszystko dla tych rozkosznych stworzonek Niech każdy dom ciepłym im będzie
Poniżej moja prywatna fota ze stoiska SPŚM:
- ognista koza
- Miejscowość: Poznań/Łódź
- Kontakt:
Zoobotanika niedziela
Ikuko i Derwuś
Mój bohater i zarazem maskotka stanowiska bardzo dzielnie znosił wszelkie obcałowywania macania i głaskania tutaj ma posiadówkę na Pastusszek
Batman i szyja Pastuszek
Derwuś i Frodo z bezbłędną miną
Ikuko i Derwuś
Mój bohater i zarazem maskotka stanowiska bardzo dzielnie znosił wszelkie obcałowywania macania i głaskania tutaj ma posiadówkę na Pastusszek
Batman i szyja Pastuszek
Derwuś i Frodo z bezbłędną miną
Ostatnio zmieniony 07 paź 2014, 16:32 przez ognista koza, łącznie zmieniany 2 razy.
Jaki koteł! Niesamowity...
Batmanek taki śliczny, że chyba wszyscy chcieli wymiziać?
"Zdejmijcie ze mnie tą zoofilkę!"Derwuś i Frodo z bezbłędną miną
Szkoda, że mnie nie było nawet na chwilę. Świetnie się spisałyście, dziewczyny
- ognista koza
- Miejscowość: Poznań/Łódź
- Kontakt:
Kot należy do fundacji "Koci Zakątek Ebra" A batman nie dość że prawie wszyscy odwiedzający go miziali, to jeszcze został wycmokany za wsze czasy. Oczywiście były pytania czy jest do adopcji....Dropsio pisze:Jaki koteł! Niesamowity...