Lukrecja [*]

Świnki, które znalazły swoje domy

Moderator: silje

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Skiti
Miejscowość: Grudziądz
Kontakt:

Re: Lukrecja [Grudziądz] - rezerwacja

Post autor: Skiti »

W sobotę maleńka jedzie do Ciebie :) Mam nadzieję, że wstawisz tu jakieś zdjęcia Lukrecji ze swoją nową przyjaciółką i dasz znać, czy się laski zaprzyjaźniły ;)
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

trzymamy jak nie wiem
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Miejscowość: Sztum/Czernin
Kontakt:

Post autor: silje »

Mocno :fingerscrossed: :fingerscrossed:
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Rosiczka

Post autor: Rosiczka »

Skiti pisze:W sobotę maleńka jedzie do Ciebie :) Mam nadzieję, że wstawisz tu jakieś zdjęcia Lukrecji ze swoją nową przyjaciółką i dasz znać, czy się laski zaprzyjaźniły ;)
Oczywiście, że będą zdjęcia i relacja z zaprzyjaźniania :) Oby wszystko poszło dobrze...
Rosiczka

Lukrecja dziś dotarła do nas (jeszcze raz dziękuję Monice i Grześkowi za transport!). Świnka jest przeurocza. Pierwsze spotkanie dziewczyn nie wypadło najgorzej, choć nie mogę powiedzieć, żeby Dosia była szczególnie zachwycona nowym towarzystwem. Na neutralnym gruncie nie dochodzi do żadnych awantur, Dosia jedynie od czasu do czasu przegania małą, ale nie ma w tym specjalnej zaciętości (wiadomo, trzeba dzieciakowi pokazać, kto tu rządzi ;) ). Trochę gorzej wypadły pierwsze próby klatkowe - hamaczek i tunel to skarby, których według Dosi należy bronić radykalnie, więc dzisiejszy dzień dziewczyny spędzą na kocyku na środku pokoju. Chyba nie odważę się też zostawić Lukrecji z Dosią w jednej klatce na noc. Mam taki pomysł, żeby jutro wyjąć z klatki gadżety, których Dosia z taką zaciętością pilnuje i spróbować jeszcze raz.

PS. Zdaje się, że nie mam możliwości dodawania zdjęć, więc w tej chwili żadnego nie wstawię, choć trochę ich już narobiłam :photo:
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Najlepiej byłoby wyszorować klatkę i zupełnie inaczej ją urządzić, aby Dosia nie czuła się jak u siebie.
Trzymam :fingerscrossed:

Tu jest instrukcja dodawania zdjęć http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =17&t=2278
Moje kochane świnki (po)morskie: Bronek, Finka, Dorjan, Sajka, Imre, Lotka +20 w DT
Rosiczka

Dzięki :) Na razie wklejam trzy zdjęcia, ale pewnie coś jeszcze dodam, jak się przyjaźń rozwinie. W tej chwili dziewczynki śpią razem zawinięte w ręcznik (oczywiście zawinęły się same).

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
Skiti
Miejscowość: Grudziądz
Kontakt:

Post autor: Skiti »

Kochana prosinka. Wyściskaj ją mocno ode mnie.
Awatar użytkownika
silje
Moderator globalny
Kontakt:

Ode mnie też :)
Jak one razem śpią w ręczniku, to będzie dobrze :)
Rosiczka

silje pisze:Najlepiej byłoby wyszorować klatkę i zupełnie inaczej ją urządzić, aby Dosia nie czuła się jak u siebie.
Klatka przed przybyciem Lukrecji była wymyta i wysprzątana, drybed wyprany. Jedyne, co mogę zrobić, to wyjąć tunel i hamak i przestawić miseczki w inny kąt. Tak też zrobię.
Skiti pisze:Kochana prosinka. Wyściskaj ją mocno ode mnie.
silje pisze:Ode mnie też :)
Jak one razem śpią w ręczniku, to będzie dobrze :)
Wyściskańców i innych pieszczotek temu prosiakowi na pewno nie zabraknie ;) Musi być dobrze, bo my już go kochamy i nie wyobrażamy sobie, że moglibyśmy go oddać!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Uratowane”