Po wizycie w zoologu mam taką jedną sugestię: może by tak edukować SPRZEDAWCÓW w tych zoologach, bo oni zielonego pojecia nie mają co z czym. Ja się teraz nie dziwię, że ludzie trzymają np. dwa prosiaczki w 60... skoro taka propozycja paść moze z ust sprzedawcy... jak taki lajkonik pojawi się w sklepie, to wyjdzie z akwarium 60 przeznaczonym dla śwink i świniaka i dostanie jeszcze błogosławieństwo na drogę. Eh no sory ale nieco się wkurzyłam na indolencję ludzi, którzy mają służyć pomocą a nie mieszać w głowie
i jeszcze nie doczekalam się na posłanko i pojnik, mają być jutro w paczkomacie, dzisiaj trzynasty czy jak?
Pistacja vel Frotka,Szarlotka -już w DS
Moderator: silje
-
- Miejscowość: ok. Warszawy
- Kontakt:
Re: Szarlotka biedna sierotka czeka na domek(Warszawa)-REZ.
Niektórzy nawet nie wiedzą, czy sprzedają samca czy samiczkę...
TM - Peppa, Matylda, Zosia i Rysia, Lusia, Carmen, Gloria, Rozalka, Tequila
"bo są za młode, by jeszcze ocenić wiek..."
Albo: "nie chcemy ich zamęczać i wyciagać co chwilę..."
Albo: "nie chcemy ich zamęczać i wyciagać co chwilę..."
Albo "One jeszcze za młode żeby być w ciąży"
Szarlotka jutro przyjeżdża do naszego domku
Mamy nadzieję, że jej się spodoba a podróż minie bezstresowo.
Mamy nadzieję, że jej się spodoba a podróż minie bezstresowo.
Re: Szarlotka biedna sierotka czeka na domeka-już w DS
Szarlotka u nas! Ufff strasznie dużo emocji, troszku przestraszona wiadomo, nowe miejsce, głosy...
Dziękujemy za cuuuuuuuuuuudny misiakowy domek i zieleninkę na wyprawkę .
Dzisiaj żadnych zdjęć, raz że nie chcemy jej bardzo stresować (wystarczy branie na kolanka i głaski - już grucha sobie) a dwa że zagubił nam się aparat (może z emocji). Osikana już sofa więc teren oznaczony, kot obserwuje z dystansem
Teraz nie wiem... wątek się zakłada nowy? czy dzieje Szarlotty opisuje się w tym wątku.
Dziękujemy za cuuuuuuuuuuudny misiakowy domek i zieleninkę na wyprawkę .
Dzisiaj żadnych zdjęć, raz że nie chcemy jej bardzo stresować (wystarczy branie na kolanka i głaski - już grucha sobie) a dwa że zagubił nam się aparat (może z emocji). Osikana już sofa więc teren oznaczony, kot obserwuje z dystansem
Teraz nie wiem... wątek się zakłada nowy? czy dzieje Szarlotty opisuje się w tym wątku.
- Cynthia
- Moderator globalny
- Miejscowość: Kęty/Zielonka
- Kontakt:
To już od Ciebie zależy. Możesz na razie pisać tu, a gdy dojedzie do Was druga świnka... Założysz w Naszych świnkach
Dobrze
Szarlotka poskubała marchewkę i sianko, wzgardziła ogórem i na razie nie tknęła karmy ale to chyba zrozumiałe.
Musimy przeorganizować klatkę a raczej zorganizować ją bo taka nędzna się wydaje, czyli przygotujemy półeczki, hamaczek i inne wygody świnkowe.
Aha chciałam dodać, że Szarlotka ma wyjątkowe, oczęta..no nie czerwone tylko taki burgund taki (myślałam, że na zdjęciu to po prostu prześwietlone oczy i tyle) dodaje jej to wyjątkowości.
Szarlotka poskubała marchewkę i sianko, wzgardziła ogórem i na razie nie tknęła karmy ale to chyba zrozumiałe.
Musimy przeorganizować klatkę a raczej zorganizować ją bo taka nędzna się wydaje, czyli przygotujemy półeczki, hamaczek i inne wygody świnkowe.
Aha chciałam dodać, że Szarlotka ma wyjątkowe, oczęta..no nie czerwone tylko taki burgund taki (myślałam, że na zdjęciu to po prostu prześwietlone oczy i tyle) dodaje jej to wyjątkowości.
Ok tak wyjątkowa to ona jest te oczęta i kolor włosków cudo .Tak wątek załóżcie jak będzie druga świnka a na razie piszcie tutaj,bo jesteśmy ciekawi jak to będzie.W razie jakichkolwiek pytań śmiało piszcie
Roksi dziękujemy za wyprawkę
Nowe obserwacje: Szarlotka bardzo lubi głaski, takie niby drapanko po ciele i wtedy sobie chrumka ale jak jest cisza w pokoju to milczy natomiast jak moje dzieci zaczynaja do niej zagadywać to zupełnie jakby się przekrzykiwały heheh one przestają i cisza... ciekawe
Nowe obserwacje: Szarlotka bardzo lubi głaski, takie niby drapanko po ciele i wtedy sobie chrumka ale jak jest cisza w pokoju to milczy natomiast jak moje dzieci zaczynaja do niej zagadywać to zupełnie jakby się przekrzykiwały heheh one przestają i cisza... ciekawe