Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy
Tasiek. Ale chyba źle zrozumiałam. Pora się zbierać do spania. Tylko jak, skoro Shelby okupuje moje kolana 

- Lilith88
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Chyba tak, chodziło o to, że on się nie podrywa i nie kwiczy jak ja wstaje i dzięki temu mogę robić foty wyleży
Zresztą reszcie też da radę 

A moi co prawda nie zrywają się z kwikiem jak idę robić zdjęcia, ale zaraz zmiana pozycji jak widzę aparat i jeszcze mi się nie udało zrobić zdjęcia wylegujących się na luzie świnek 

- Asita
- Miejscowość: Sopot
- Kontakt:
Ja sobie mogę pooglądać wyleże, ale nie za długo... Chociaż jak siedzę jak posąg, to wtedy już mnie olewają i się wykładają. Żurek jednak nie tak bardzo jak Alfredzik. Ale jak tylko słychać cykanie otwieranego aparatu, to już wszyscy na baczność... 

Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Ja chyba muszę zabrać ze sobą aparat jak rano sprzątam, bo wtedy panowie zgodnie okupują pięterko i robią takie śmieszne pozycje, a jak na złość jak pójdę po aparat w trakcie sprzątania to juz ich tam nie ma i tym samym zdjęć też nie. Może dzisiaj jakieś uda mi się zrobić.
Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy zdj.s. 80
Czy u was też tak gorąco?
Ratujemy się z prosiakami wentylatorem, zamkniętymi oknami (otwieram dopiero wieczorami, choc wczoraj o 22 było jeszcze 27 stopni!), zimną butelką w klatce (to prosiaki) i zimnymi napojami z lodem (to ja
). Prosiaki przez ten upał nie mają chęci na nic. I co się dziwić? Leżą całymi dniami pod stołem i się chłodzą. Nawet nie mam jak zrobić ciekawych zdjęć, ale dodaję kilka z dzisiejszego poranka, żebyście nie zapomnieli jak prosiaki wyglądają:

Biedny rozpłaszczony Ricoś w towarzystwie świeżych bobków

Wyłazimy na spacerek

Ricoś już zajął swoje miejsce na płytkach i ceratce, Tadzio jeszcze go szuka :

Ratujemy się z prosiakami wentylatorem, zamkniętymi oknami (otwieram dopiero wieczorami, choc wczoraj o 22 było jeszcze 27 stopni!), zimną butelką w klatce (to prosiaki) i zimnymi napojami z lodem (to ja

Biedny rozpłaszczony Ricoś w towarzystwie świeżych bobków

Wyłazimy na spacerek

Ricoś już zajął swoje miejsce na płytkach i ceratce, Tadzio jeszcze go szuka :
Ostatnio zmieniony 05 sie 2015, 15:09 przez Arya90, łącznie zmieniany 1 raz.
Jaki Teddy jest piękny! I chyba jest spory? Na zdjęciach się taki wydaje.
Werusiek tak, Tadzio jest dość sporym panem prosiem. Ostatnie ważenie, pod koniec lipca wskazywało 977 g, teraz pewnie już ma więcej.
Spodziewam się, że dobije do 1,5 kg tak jak jego tatuś 

Tadek, kawał chłopa z Ciebie!
U mnie dzisiaj na szczęście nieco chłodniej, właśnie padał deszcz, więc znośnie. Wczoraj za to było strasznie gorąco i mi, jak i prosiakom nic się nie chciało, leżały na podłodze i czekały na wieczór.

U mnie dzisiaj na szczęście nieco chłodniej, właśnie padał deszcz, więc znośnie. Wczoraj za to było strasznie gorąco i mi, jak i prosiakom nic się nie chciało, leżały na podłodze i czekały na wieczór.
No to aparat zawsze ze sobą do sprzątania. Najlepiej włączyć jeszcze zanim się do klatki podejdzie