Gliwickie stado - już nie takie samo...
Moderator: pastuszek
					Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
	Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- 

loriain
Re: Cwaniak, Tesia, Fiśka i Panda - czyli gliwickie stado :)
Po prostu daje Ci nowe wyzwania 

- 

Chocolate Monster
Pomogłaś i to bardzoAnula pisze:Ha, nawet kłamać nie muszę! Uważam, że jest mocno przereklamowana. Jeśli chodzi o plusy to jest ładna biało niebieska, ma półkę, którą moje świnie kochają (ale umówmy się, w innej klatce można też półkę zrobić), no i można całkowicie zdjąć górę plus jakby chcieć ją łączyć z inną to każdy bok można po prostu odczepić. Ale dla mnie minusy są przebijające plusy: góra klatki jest w kształcie łuku i jeśli masz klatkę zaraz przy ścianie jak ja to nie da się góry oprzeć o ścianę, trzeba albo odsunąć klatkę od ściany albo trzymać górę żeby nie spadła; drzwiczki nają kuzy przez co strasznie się tłuką jak prosiaki np wkakują na hamak; przez mechanizm otwierania drzwiczek nie da się po stronie półki powiesić paśnika czy poidła bo trzeba byłoby je ściągać za każdym razem jak chce się otworzyć drzwiczki; kuweta nie jest gładka tylko w takie krateczki przez co dużo gorzej ją doczyścić, no i ostatnie czyli cena, za tą kwotę miałabym dwie 120cm z PPI, które moim zdaniem jakością nie odbiegają od Ferplasta.
Pomogłam?

- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
No dobra, a teraz przyznać się kto o nas jeszcze pamięta?!  

Tym, którzy pamiętają dziękujemy a tym, którzy nie przypominamy się Jakiś czas temu robiliśmy "sesję". Ja wiem, że każdy mówi, że jego świntuchy są najpiękniejsze, ale moje naprawdę są najpiękniejsze
 Jakiś czas temu robiliśmy "sesję". Ja wiem, że każdy mówi, że jego świntuchy są najpiękniejsze, ale moje naprawdę są najpiękniejsze   

Tym, którzy pamiętają dziękujemy a tym, którzy nie przypominamy się
 Jakiś czas temu robiliśmy "sesję". Ja wiem, że każdy mówi, że jego świntuchy są najpiękniejsze, ale moje naprawdę są najpiękniejsze

- 

Chocolate Monster
Ja pamiętam   

Twoje świnie są cudowne 

Twoje świnie są cudowne

- 

malina8777
Piękne masz te Kluchy   Fiśka jakie ma prześliczne futerko <3 ale bym głasiała
 Fiśka jakie ma prześliczne futerko <3 ale bym głasiała  

- Siula
- Miejscowość: Tarnowo Podgóne
- Kontakt:
Pamiętamy o Was, w końcu same piękności   

- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
- 

balbinkowo
No przecież Ci wierzę, są najpiękniejsze... tak jak MojeAnula pisze: Ja wiem, że każdy mówi, że jego świntuchy są najpiękniejsze, ale moje naprawdę są najpiękniejsze

- Anula
- Miejscowość: Gliwice
- Kontakt:
Cieszę się, że jeszcze ktoś o nas pamięta i że podobają się Wam fotki  Najbardziej śmiać mi się zawsze chce ze zdjęć Cwaniaka, on tak ładnie wychodzi, usteczka ma uśmiechnięte, pomyśleć by można, że to taka sympatyczna świneczka
 Najbardziej śmiać mi się zawsze chce ze zdjęć Cwaniaka, on tak ładnie wychodzi, usteczka ma uśmiechnięte, pomyśleć by można, że to taka sympatyczna świneczka  

Najbardziej śmiać mi się zawsze chce ze zdjęć Cwaniaka, on tak ładnie wychodzi, usteczka ma uśmiechnięte, pomyśleć by można, że to taka sympatyczna świneczka
- 

Chocolate Monster
Jakbym go nie znała to bym nie wiedziała