Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Arya90

Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy

Post autor: Arya90 »

Asita a takie płyty w pracy. Do ogrodzeń je Tż potrzebuje no i się zsunęła gdy je przewozili i spadła na Tżta. :/
Werusiek dziękuję :)

Zrobiłam w końcu to zamówienie. Na próbę wzięłam te platki grochu i jeszcze oprócz tego co pokazywałam wzięłam Burges Excel z porzeczką i oregano. Tak dla urozmaicenia i zobaczymy czy Panowie zechcą jeść.
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

O kurcze, biedny TŻ. Mój P. po swoim wypadku też ma jeszcze spuchniętą nogę i ogromnego siniaka, ale on ma naderwane ścięgno więc to ponoś norma...

Chłopcy :love: :love:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Teddy stosuje kamuflaż i zlewa się z podłogą :laugh: Piękni :love: zdjęcia jakie ostre! każdy włosek widać.
To co teraz trzymamy kciuki nie za świnkę, a za ludzkiego inwalidę... niech stosuje okłady z ciepłego świńskiego ciałka i przemywa nogę świńskimi siuśkami oraz niech wciera dużo bobków...czego u was dostatek :szczerbaty:
:fingerscrossed:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Lilith88 »

To trzymam kciuki żeby z nogą nic poważnego się nie działo :fingerscrossed:

Świniaczki są boskie. Tadek jak rośnie :love: Taki pompon puchaty z niego śliczny ahh.. :love: A Ricoś i te jego kosmyki za uszkami :love: rozpływam się :buzki:
Arya90

Dzięki dziewczyny :buzki: Jutro robię za kierowcę i wiozę go na wycenę ogrodzenia. Pracoholik mój.
Muszę mu faktycznie powiedzieć o bobkowych okładach :lol: Póki co chłopcy zaatakowali kapcia Tżta i chcieli go pożreć, nie przejmując się reprymendami Tżta :D
Szejron

Post autor: Szejron »

Piękne prosiaki :) Teddy jaki pulpecik się robi, jeszcze trochę i przerośnie wujka Kapsla :lol:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

A co mówi TŻ, jak miśki się dobierają do jego kapciochów? (One może myślą, że to ich kapciochy? :lol: :lol: )
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Arya90

Szejron, no wszystko jest możliwe. On to stale głodny jest i ciągle coś je :lol:

Asita ano wtedy mówi: "Tadeusz, zostaw tego kapciocha, nie obżeraj mojego kapcia! Tadeusz, bo dostaniesz w nos!" :laugh: :rotfl:
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

No to strasznie im tam grozi...brrr...aż sama się przestraszyłam :rotfl:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

ale cwane chłopaki! wyczuli od razu, że nic im nie zrobi i się dobrali do kapciocha :lol:

ja myślę, że przemywanie siuśkami i okłady z bobów to świetna terapia :lol: :lol:
(Dzima, korzystałaś? :szczerbaty: )
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”