Rico i Tadzio- przypominamy się s. 154

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lilith88
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Re: Zawodowi sprinterzy- Rico i Teddy

Post autor: Lilith88 »

Ja akurat zamówiłam trochę więcej, bo mają bardzo tanią CC i kupiłam żwirek polecany przez Sempre który też jest tu najtańszy. Paczka wyszła 100zł z kawałkiem i przesyłka była gratis :)
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Jaki żwirek?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Ja od dawna zamawiam te płatki z zooplusa do kuli smakuli :D Są super, chłopcy bardzo lubią :D
Arya90

Post autor: Arya90 »

Tania CC? Muszę w takim razie zobaczyć. No i zaraz zobaczę ten groch. Może tam teraz zrobię zakupy? W hipciu jeszcze nie zrobiłam jednak, więc zaraz się rozejrzę.
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Arya tylko w zooplusie praktycznie nie ma ziół, ja zamówilam za prawie równa stówkę 2x1,75 CC za 60 zł + żwirek http://www.zooplus.pl/shop/koty/zwirek_ ... best/30773 46 zł + groch 500g za 6,80 zł i dostawę miałam gratis i jeszcze jak się jest nowym klientem i ktoś poleci Ci zooplusa to dostajesz 10% zniżki na pierwsze zakupy a polecający chyba bon 20 zł. Wiec zamówiłam za 100 zł i resztę w hipciu :)

Asita ten właśnie z linka wyżej, jest zbrylający ale 100% drewniany i rzeczywiście dobry i dużo bardziej wydajny po ponad 2 tyg. prawie nic nie zużyłam a mam przecież 2x klatkę 120 i jedną 60, zwykłego pelletu zużywam te 20l w dwa tyg. a tego to mi co najmniej na 6tyg starczy . Świnkom nie zaszkodzi jak zjedzą bo zbryla się po wyschnięciu jak tłumaczyła Sempre a wiadomo w przewodzie pokarmowym jest mokro ;) a z mojej obserwacji to on nawet po zbryleniu jest taki że łatwo go rozgnieść w pył :)
Arya90

Właśnie zauważyłam, że mało ziół. To mi się to jednak nie opłaca. Faktycznie CC taniej, ale o 4 zł, niż w Hipciu, to dla jednej paczki nie warto mi płacić dodatkowej przesyłki, bo i tak przepłacę. ;)
Awatar użytkownika
Lilith88
Kontakt:

Ja zamawiałam tylko dlatego że i karmę i żwirek chciałam co mi już dawało darmową przesyłkę :)
Arya90

Mam w domu inwalidę. Tż miał wypadek. Na nogę spadły mu betonowe płyty. Nie może chodzić. Noga spuchnięta jak bania, zdarta do krwi. Na zdjęciu rtg nic nie wyszło, że złamana. Ale... wg lekarza powinna już zacząć opuchlizna schodzić, a ona nie schodzi, dodatkowo noga sinieje. :( Dzisiaj nas czeka kolejna wizyta u lekarza. Ech.

Panowie:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Mam jeszcze filmik, ale to może innym razem :)
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Tedy, jaki z ciebie fajny kulek :love: :love:

Tż?! Co to za betonowe płyty???
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
Werusiek

Post autor: Werusiek »

Ojj to nie dobrze jak puchnie :sadness: Trzeba zdjagnozować dlaczego tak się dzieje, oby Nie było to nic poważnego. Trzymam :fingerscrossed: za szybki powrót do zdrowia :)

Teddy taki słodki :love: Nie mogę się napatrzeć :D
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”