A to moja obecna mieszanka

Moderator: pastuszek
Moje dwie na miesiąc zjedza około kg Cavia Nature też mieszam ale z Beapher Nature nawet teraz dobre dwa tygodnie nie miały cavii to Beapher super jadly. Czekałam na zamówienie bo nie chciałam przeplacac w zoologuloriain pisze:To chyba z tych tanszych to Cavia Natura albo Complete. Male paczki w internetach miedzy 10 a15zł. Mi na trzy swinie schodzi miesiecznie po takiej malej paczce obydwoch (kupuje, mieszam i trzymam w szczelnie zamknietym pojemniku).
Brit jest bardzo lekki, więc 300g to dużo granulatu. Ma teź jeszcze jedną bardzo dużą zaletę- ma mało wapnia, tylko 0,5, w większości karm jest więcej, albo sporo więcej. Przy problemach z nerkami i pęcherzem to ważne.,Chocolate Monster pisze:Dziś na spróbowanie kupiłam Beaphara Nature.Smakuje!Zastanawiam się też nad Britem,ale czy warto wydać 15 zł za 300g (W pobliskim zoologu)
Moim nie smakuje - żadna z trzech nie chce tego jeść.:/lubię pisze:Spróbuj zamówić małe opakowania Brita (na razie nie trafiłam na świnię, której by nie smakował, ale kto je tam wie),