Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Ann

Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis

Post autor: Ann »

Nie no ANYA ja Cię naprawdę podziwiam, na Twoim miejscu to bym chyba sobie strzeliła w łeb :glowawmur: :P
Ale to by było piękne jakby przemówili do Ciebie i powiedzieli o co chodzi :D
Awatar użytkownika
dortezka
Miejscowość: Wrocław
Kontakt:

Post autor: dortezka »

i będzie "bo on na kolację zjadł więcej pietruszki niż ja!" :lol:
Wątek moich Pipulek: :love:
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658

Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy :cry: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
ANYA

Post autor: ANYA »

No i chlopcy mieszkaja osobno. Klatki zajmuja mi pol pokoju.
Budowalam im zagrody i tak sobie pomyslalam, ze szkoda troche, ale Ryan mnie utwierdzil, ze to byla dobra decyzja, bo zaczal ganiac tak bardzo Angelo, ze juz natymiast musialam ich rozdzielic.
No i mial byc spokoj, a teraz Ryan biega po pokoju wsciekly i probuje rozwalic zagrody. Ma niezlego wnerwa, ale juz nie dorwie zadnej swinki :neener:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

Och co ty z nimi masz... :idontknow: podziwiam cię że jakoś to znosisz :buzki: może w wigilię wyleją swoje żale :lol:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
LidkaK

Post autor: LidkaK »

ANYA pisze:No i chlopcy mieszkaja osobno. Klatki zajmuja mi pol pokoju.

Tak sobie czytam perypetie Twoich chłopaków i szczerze współczuję, że tak się dogadać między sobą nie mogą :o
Czy każda z Twoich świnek mieszka w osobnej klatce?
ANYA

Dzima w wigilie to ja sie naslucham narzekan.
Lidka mialam 4 swinki w 2 klatkach, dolaczyl Lewis I mam 5 swinek w 5 klatkach. Alfie, Angelo i Diablo sa w zagrodach a Lewis I Ryan w dwoch 120.
Ryan szaleje w klatce. Gryzie prety jak szalony. Wypuszcze go na cala noc zeby mial czas sie przyzwyczaic. Wytarmosilam go jak nigdy bo z przejecia chyba nie zauwazyl
twojawiernafanka

Post autor: twojawiernafanka »

Ech, szkoda, że się nie udało :(

Nagadaj im w Wigilię! :angry:
Awatar użytkownika
Dzima
Miejscowość: Rogoźno
Kontakt:

Post autor: Dzima »

twojawiernafanka pisze: Nagadaj im w Wigilię! :angry:
No ja nie wiem kto komu nagada
:laugh:
Pyrka
Za TM :candle: Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
odeta89

Post autor: odeta89 »

:rotfl:
ANYA

No to sobie pogadamy.
U mnie w pokoju wzgledny spokoj, choc Ryan przechodzi samego siebie. Boze jak ja go rozpiescilam :shock: Dopiero teraz to widze. On jest straszny.
Diabelek biegal po pokoju, wypuscilam na chwilke Alfa bo chcialam mu dac probiotyk i od razu zobaczyc jak zareaguja na siebie. Od razu ich rozdzielilam bo z dwoch swinek zrobila sie jedna kulka. Masakra. Potem kazdy cykal zebami i sie rzucal na kraty :shock: Wzielam na chwilke Diabelka z pokoju zeby sie ferajna uspokoila a jak wrocilismy to znowu to samo. Trudno beda mieszkac osobno a pogadac i rzucac sie sobie do gardel moga przez kraty.

Maluje chate wiec nie mialam czasu nawet zrzucic fotek swinek czy zrobic kartki swiatecznej, ale wraz z swinkami zyczymy wszystkim Wesolych Swiat :choinka: :balwan:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”