Ale to by było piękne jakby przemówili do Ciebie i powiedzieli o co chodzi
Ryan*, Lewis*, Alfie, Angelo*, Diablo, Shimmer* & kosze
Moderator: pastuszek
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
-
Ann
Re: Ryan, Alfie,Diablo, Angelo & Lewis
Nie no ANYA ja Cię naprawdę podziwiam, na Twoim miejscu to bym chyba sobie strzeliła w łeb

- dortezka
- Miejscowość: Wrocław
- Kontakt:
i będzie "bo on na kolację zjadł więcej pietruszki niż ja!" 
Wątek moich Pipulek: 
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =71&t=4215
http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... f=55&t=658
Halinko, Pigulku, Balbisiu, Fifi&Rifi, Freciu.. tęsknimy
-
ANYA
No i chlopcy mieszkaja osobno. Klatki zajmuja mi pol pokoju.
Budowalam im zagrody i tak sobie pomyslalam, ze szkoda troche, ale Ryan mnie utwierdzil, ze to byla dobra decyzja, bo zaczal ganiac tak bardzo Angelo, ze juz natymiast musialam ich rozdzielic.
No i mial byc spokoj, a teraz Ryan biega po pokoju wsciekly i probuje rozwalic zagrody. Ma niezlego wnerwa, ale juz nie dorwie zadnej swinki
Budowalam im zagrody i tak sobie pomyslalam, ze szkoda troche, ale Ryan mnie utwierdzil, ze to byla dobra decyzja, bo zaczal ganiac tak bardzo Angelo, ze juz natymiast musialam ich rozdzielic.
No i mial byc spokoj, a teraz Ryan biega po pokoju wsciekly i probuje rozwalic zagrody. Ma niezlego wnerwa, ale juz nie dorwie zadnej swinki
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
Och co ty z nimi masz...
podziwiam cię że jakoś to znosisz
może w wigilię wyleją swoje żale 
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
LidkaK
ANYA pisze:No i chlopcy mieszkaja osobno. Klatki zajmuja mi pol pokoju.
Tak sobie czytam perypetie Twoich chłopaków i szczerze współczuję, że tak się dogadać między sobą nie mogą
Czy każda z Twoich świnek mieszka w osobnej klatce?
-
ANYA
Dzima w wigilie to ja sie naslucham narzekan.
Lidka mialam 4 swinki w 2 klatkach, dolaczyl Lewis I mam 5 swinek w 5 klatkach. Alfie, Angelo i Diablo sa w zagrodach a Lewis I Ryan w dwoch 120.
Ryan szaleje w klatce. Gryzie prety jak szalony. Wypuszcze go na cala noc zeby mial czas sie przyzwyczaic. Wytarmosilam go jak nigdy bo z przejecia chyba nie zauwazyl
Lidka mialam 4 swinki w 2 klatkach, dolaczyl Lewis I mam 5 swinek w 5 klatkach. Alfie, Angelo i Diablo sa w zagrodach a Lewis I Ryan w dwoch 120.
Ryan szaleje w klatce. Gryzie prety jak szalony. Wypuszcze go na cala noc zeby mial czas sie przyzwyczaic. Wytarmosilam go jak nigdy bo z przejecia chyba nie zauwazyl
-
twojawiernafanka
Ech, szkoda, że się nie udało 
Nagadaj im w Wigilię!
Nagadaj im w Wigilię!
- Dzima
- Miejscowość: Rogoźno
- Kontakt:
No ja nie wiem kto komu nagadatwojawiernafanka pisze: Nagadaj im w Wigilię!
Pyrka
Za TM
Chelsea, Żyleta, Zula, Szkatuła, Gryf, Koko, Sztanga, Misia, Chimera, Pataszon, Harpia, Furia
Za TM
-
ANYA
No to sobie pogadamy.
U mnie w pokoju wzgledny spokoj, choc Ryan przechodzi samego siebie. Boze jak ja go rozpiescilam
Dopiero teraz to widze. On jest straszny.
Diabelek biegal po pokoju, wypuscilam na chwilke Alfa bo chcialam mu dac probiotyk i od razu zobaczyc jak zareaguja na siebie. Od razu ich rozdzielilam bo z dwoch swinek zrobila sie jedna kulka. Masakra. Potem kazdy cykal zebami i sie rzucal na kraty
Wzielam na chwilke Diabelka z pokoju zeby sie ferajna uspokoila a jak wrocilismy to znowu to samo. Trudno beda mieszkac osobno a pogadac i rzucac sie sobie do gardel moga przez kraty.
Maluje chate wiec nie mialam czasu nawet zrzucic fotek swinek czy zrobic kartki swiatecznej, ale wraz z swinkami zyczymy wszystkim Wesolych Swiat

U mnie w pokoju wzgledny spokoj, choc Ryan przechodzi samego siebie. Boze jak ja go rozpiescilam
Diabelek biegal po pokoju, wypuscilam na chwilke Alfa bo chcialam mu dac probiotyk i od razu zobaczyc jak zareaguja na siebie. Od razu ich rozdzielilam bo z dwoch swinek zrobila sie jedna kulka. Masakra. Potem kazdy cykal zebami i sie rzucal na kraty
Maluje chate wiec nie mialam czasu nawet zrzucic fotek swinek czy zrobic kartki swiatecznej, ale wraz z swinkami zyczymy wszystkim Wesolych Swiat