Tazos & Cheetos [*] & Malwinka - Tazos chory

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
infrared

Re: Tazos&Cheetos.

Post autor: infrared »

Świ
Asita pisze: Może spróbuj w świat4łap? Tam też mają bardzo dobrą ofertę i szybką dostawę ;)
Dzięki, popatrzę, szperałam na zooplusie, ale tam zabiły mnie ceny...
Dzima pisze:Prezent bardzo trafiony? Gdzie się Gwiazdor zaopatrzył w taki fajny podarunek?
Chłopcy, jak przystało na zwolenników wszelkich domków, zachwyceni, a Cheetos jest w ogóle wniebowzięty, spędza pod/na/obok domku 99% czasu. Z paśnika siano może się wysypywać, nieważne, jak dostaną do paśnika "domkowego" to największy rarytas.
Ja zachwycona jestem trochę mniej, z prostego powodu, domek się rozpada, jedna ścianka odchodzi i trzeba ją non stop poprawiać, chociaż mimo wszystko jest stabilny. A Gwiazdor (Wielkopolska się kłania ;) u mnie to był zawsze Mikołaj) znalalzł go w hipciu właśnie.
Siula pisze:Powodzenia w tym nowym roku,żeby bez takich pechów było :fingerscrossed:
Dzięki, mam nadzieję, że limit pecha i ogólnie trudnych czasów wyczerpaliśmy już na daleką przyszłość ;)
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Domek faktycznie na wypasie!
Co do Hipcia to się zgadzam, też nie mogłam kupić kilku rzeczy, które chciałam...
cappuccino

Post autor: cappuccino »

No, ja mam zamiar zrobić zamówienie w weekend i też kurcze nie wiem, czy te braki zostaną jakoś uzupełnione. A i ziółka się pokończyły i siano nam zostało już nie-węgrowskie i świnie nie chcą jeść :roll:
Awatar użytkownika
Siula
Miejscowość: Tarnowo Podgóne
Kontakt:

Post autor: Siula »

Ja dzisiaj zrobiłam zamówienie, ale fakt ziółka i siano węgrowskie wszystkie wymiecione, dobrze,że przed świętami zapas zrobiłam. :D
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

No, teraz będzie kryptoreklama....ostatnio też nie było kilku rzeczy w hipciu, które chciałam i znalazłam je w świat4łap... Kiedyś też stamtąd zamówiłam i jest o parę zł drożej, ale bez przesady. Za to są rzeczy, których nie było w hipciu. Zapakowane pierwsza klasa - ziółka i płatki groszku w osobnym pudełku, co by się nie pokruszyły :) Więc były pudełka w pudełkach :lol: Zooplus powala cenami...tam to naprawdę jest drogo. Może hipcio nie chciał robić dostawy w starym roku i czekał na nowy?
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
infrared

Post autor: infrared »

Podejrzewam, że szykuje się inwentaryzacja i wiadomo, im mniej, tym mniej liczenia ;)
Zobaczę Asita tam, gdzie piszesz. Jakieś skromne zapasy jeszcze mam, ale siano idzie mi teraz w hurtowych ilościach, ostatnio byłam zmuszona kupić w zooloogu (Bunny za 25 zł, w hipciu prawie dwa razy taniej, a to ostatnio ukochane...).

Z anegdotek z wakacji chłopaków przypomniało mi się, jak moja mama zaaferowana dzwoniła do mnie, że cyba za mało im daje jeść (dostała rozpiskę co, kiedy i ile ;) ), bo jak zjedzą to na nią kwiczą ;) A na pożegnanie zażyczyła sobie , żeby jej aparatem zrobić im zdjęcia, bo chce mieć :)
katiusha

Post autor: katiusha »

:lol: Głodowe racje ustaliłaś niedobra kobieto :laugh:
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

Moja mama to samo :lol: Zawsze mi powtarzała, że za mało i m daję....że ona daje więcej... Jak pojechałam do mnie po świętach, to mi dziś powiedziała, że wali Żurkowi dużo, najwyżej jak nie zechce, to nie zje :lol:
cappuccino

Post autor: cappuccino »

No zobaczymy czy coś tam dorzucą w hipciu, jak nie to zamówię tam, bo w sumie promocja na zioła Tivo jest, a węgrowskie 2 zł drożej tylko. A jak tam w ogóle z dostawą? Też tak szybko? I czy przyjeżdża ten nieszczęsny kurier z DPD?

edit. właśnie doczytałam że mają kuriera pocztexu, który zostawia awizo. A u mnie na poczcie jest tak, że jak są duże paczki to i tak nie przynoszą. Więc w sumie nawet lepiej, bo się użerać z kurierem nie muszę i zwalniać z zajęć.
kurcze :102:

Tylko czy pocztex też tak szybko przesyła paczki jak dpd?
Awatar użytkownika
Asita
Kontakt:

U mnie dostawa była ok :) . 24 grudnia zamówiłam, 28 grudnia wysłali i na nast dzień dostałam. Ale nie pamiętam kuriera...dhl chyba... :think: Tylko że nie dostałam też info od kuriera, w jakim przedziale czasowym będzie... Byłam akurat na zwolnieniu, to mi było obojętne. Ale kurier jak to kurier, musi nas powkurzać :idontknow:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”