Gliwickie stado - już nie takie samo...

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Anula
Miejscowość: Gliwice
Kontakt:

Re: Cwaniak, Tesia, Fiśka i Panda - czyli gliwickie stado :)

Post autor: Anula »

Serio?! W takim razie szczerze współczuję i Tobie i sobie. Uwielbiam te auto, jest funkcjonalne, bardzo przestronne, jak trzeba ma kopyto i niewiele pali, ale jest strasznie drogie w utrzymaniu. Do tego te silniki to jakaś porażka :glowawmur:
malina8777

Post autor: malina8777 »

Fotki jak zwykle cudne :love: Pewnie stadko tęskniło za Pańcią :D Stresu musiałaś się najeść, a mechanik Ci pewnie go doda bo turbo w naprawie tanie nie jest, dlatego ja jestem za to fanką wolnossących benzyniaków ;) i nigdy nie zdecydowałabym się na diesla bo są droższe w utrzymaniu i bardziej awaryjne. Jakieś dwumasy, PDF i inne... a tak to wiesz że się nie zepsuje bo tego nie ma ;)
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Anula pisze:
katiusha pisze:Jego los wciąż jest niepewny.. Obrazek
:lol:
Spokojnie, żyje :D Właśnie potulnie pojechał p prześcieradło do lidla :lol:
Nadrabiam Wasz wątek i trafiłam na ten tekst. Czyżby musiał kupować nowe prześcieradło bo stare nosi ślady zemsty za niedopilnowanie prośków? :szczerbaty:
Obrazek
Chocolate Monster

Post autor: Chocolate Monster »

:rotfl:
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

Niech powód zakupu prześcieradła pozostanie tajemnicą :lol:

W zeszłym tygodniu Tesia miała rujkę, 6 dni :glowawmur: Zabrałam ją na powtórne USG ponieważ podczas rujki można czasami zobaczyć więcej ale na całe szczęście nic lekarz nie znalazł. Najwidoczniej ona tak ma z tymi rujkami :idontknow:

Od piątku mam na hoteliku dwóch panów, Mańka i Getry http://forum.swinkimorskie.eu/viewtopic.php?f=55&t=5638 Chłopcy są tacy grzeczni, że zapominam, że w ogóle są. Co dziwne oni chyba nie potrafią gadać :shock: Jak pomyślę o mojej Fiśce, która wiecznie się drze o żarcie i nakręca całą resztę, która zaczyna jej akompaniować; albo o Cwaniaku, który jest największą paplą na świecie, jak nie gada do Pandy albo dziewczyn to sam do siebie musi mamrotać coś pod nosem; to przebywanie ze świnkami, które nie gadają nic, NIC, nawet nie ma kwiku o jedzenie jest mega szokujące. Totalnie inne doświadczenie.

Do tego już wiem, czemu moje świnie są takie spasione. Wszystkich karmię tak samo, naprawdę tak samo bo jedzenie ważę i do każdej klatki wkładam tyle samo. U moich świń w godzinę po posiłku nie ma już śladu, no powiedzmy, że karma schodzi po ok 2 godzinach. U Mańka i Getrusia micha nie jest nigdy pusta, przy następnym karmieniu wywalam to co zostało. W michach moich świń można by się przeglądnąć, takie są wylizane :laugh:
Alex

Post autor: Alex »

Anula pisze:Niech powód zakupu prześcieradła pozostanie tajemnicą :lol:
Trza bylo w nocy "nie pierdziec" to przescieradlo byloby cale :rotfl:
Awatar użytkownika
Anula
Kontakt:

Alex pisze:
Anula pisze:Niech powód zakupu prześcieradła pozostanie tajemnicą :lol:
Trza bylo w nocy "nie pierdziec" to przescieradlo byloby cale :rotfl:
:laugh:
Awatar użytkownika
joaś
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: joaś »

czy jak w świńskim wątku zmieniam temat z prześcieradła na prosiaki to jest off-topic czy nie...? bo nie wiem na ile przepraszać :D
chciałam wtrącić, że Fiśka przestawia moje podejście do świńskich nosów. od zawsze prawdziwe prośki to były dla mnie te ze strzałką na nosie, tak miałam i koniec. nie, żeby inne były mniej ładne, ale do nosków z kreską miałam słabość.
a u Fiśki to trochę wygląda tak, jakby jej się strzałka z nochala przekręciła za ucho, pewnie w trakcie szalonego galopu. cudna jest :)
Awatar użytkownika
Asita
Miejscowość: Sopot
Kontakt:

Post autor: Asita »

Maniek i Getry coś mi to mówi...ale chyba długa cisza w tamtym wątku :think:
Biedny Cwaniak, pewnie nikt go w ogóle nie słucha :lol:
Moje myszaki http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=4152
Żurek i Alfredzik na zawsze pozostaną z nami
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”