Opowieści Świńskiej Treści -Pąszunio kombinuje

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Re: Opowieści Świńskiej Treści - foty 606

Post autor: joanna ch »

no własnie już nie wygolona, tak jej zostało po operacji, zresztą ona tam nigdy za bardzo włosów nie miała. Teraz bez sutków to tylko tak łyso wygląda.

Mk, myślę że tutaj więkzośc czytelników choruję na taką chorobę tak więc nie jesteś sam :szczerbaty:

Strzygo, musisz częściej zachodzić.
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Mk1609

Post autor: Mk1609 »

Wypas prosiaczki, ale to łóżeczko za każdym razem mnie powala. Korzystają z niego?
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

Blanka korzysta, wskakuje tam jak na trampolinie jakiejś, zero wysiłku. Bunia i Majka były już za mało skoczne kiedy ono przybyło. Pod spodem jest najlepsza miejscówa do spania oczywiście :102:
Mk1609

A to norma, moi dostali dwie jamki, korzystają z jednej :glowawmur: do tego stopnia że Samuraj wygania Katanę z niej, za to ja mam ułatwienie z wyciąganiem Katany. Samuraj za to bawi się za każdym razem w dzikiego Mustanga. Diabełki moje. Muszę popracować nad wybiegiem, nie chcę im ograniczać, ale są uparci, jeśli nie ma ogrodzenia to nie wyjdą z apartamentu, nawet jak zostawię samą kuwetę :glowawmur: i zrozum tu świnie jak bardziej osły.
boe22

Post autor: boe22 »

Mnie też cały czas to wyrko kładzie na łopatki i pewnie nic się nigdy nie zmieni! :szczerbaty:
Awatar użytkownika
joanna ch
Kontakt:

Wiadomo że najlepsze jest zawsze to co ma ta druga świnia...

Dużo osób używa tych łóżeczek z Ikei, a to dla świń a to kotów czy nawet małych psów. Wyguglajcie sobie "łóżeczko dla lalek IKEA"
Mk1609

:glowawmur: kot w łóżeczku dla lalek pod prywatną kołdrą :rotfl:
Anulka1602

Post autor: Anulka1602 »

[quote="joanna ch"]

Dużo osób używa tych łóżeczek z Ikei, a to dla świń a to kotów czy nawet małych psów. Wyguglajcie sobie "łóżeczko dla lalek IKEA"

Marzyło mi się takie łóżeczko dla moich panienek tylko nie wiedziałam gdzie kupić :idontknow:
To teraz jeszcze tylko muszę pod jakimś pretekstem zaciągnąć małża do Ikei :laugh:
Pani Strzyga

Post autor: Pani Strzyga »

Obiecuję sobie za każdym razem, że teraz już będę regularnie, a potem znów się zaczynają zawirowania, świat zewnętrzny mnie chwyta za kostkę i nie ma że boli.

Kurcze, muszę do Ikei. Po pierwsze dla świnek, po drugie dla córki, po trzecie dla kotów. Chociaż Hermes, sześć kilo kocura może się bokami wylewać
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”