☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Tutaj opowiadamy o naszych pupilach.

Moderator: pastuszek

Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Awatar użytkownika
joanna ch
Miejscowość: Warszawa Saska Kępa
Kontakt:

Re: ☣COOL SEXTET☣ czyli ☢G.K.N.A.B.P SQUAD☢

Post autor: joanna ch »

katiusha, a napisz coś więcej, skąd się o tym kurniku dowiedziałaś? To pseuduch czy zwykły bezmózg jakiś? Ma więcej żywego towaru?

Pięknie te paróweczki się staczają z podestu :102:
katiusha

Post autor: katiusha »

Natalinka, tylko czy ktokolwiek weźmie schron dla świnek na poważnie, to mnie martwi.. Przecież to dla większości jak inne małe zwierzęta - bez znaczenia... :glowawmur:

Joanna - (bezmózg bardziej) rys sytuacyjny:
Dr Ania, Joanka, Iza wynalazły panią na OLX, co chce rozdać świnki "dla dzieci ku ich radości" dzwonią do mnie i naświetlają: są świnki, rozmnożyły się (nie pytałam pani, jak dokładnie, bo nabrałaby podejrzeń) i trzeba rozdać, bo ona idzie w stronę królików (takich dużych, chyba na mięso) i klatek potrzebuje. Warunek: trzeba udawać napalonego rodzica mało wiedzącego o świnkach, chcącego uradować potomka (i najlepiej z potomkiem przybyć)
Poranek81 organizuje wyjazd sobotni (dr Ania ze zdjęciami "dzieci swych=dziwczynki Joanki :lol: umówiła sie osobno w niedzielę)
Jadę z porankiem alias Agnieszką z dzieciakami za Bydgoszcz. Pani lekko zaskoczona, ze jest nas dwie ( i 3 nieletnich :lol: ) Domostwo łączone z innymi podobnymi ( na podwórko przechodzi się na tył. Podwórko 5x5m, uroczo zagracone a na ławeczce 2 60-ki jedna z dwoma samczykami, druga z cięzarówką. Oprócz tego klatki z królikami, kurki, kotek, dwie naziemnie klatki, w których nic nie widać (siedzi pewnie w domkach). Ogólnie syf kiła i mogiła.
Pani radosnie pokazuje cieżarówkę, my zachwycamy się, że to prezent-marzenie. Dla mnie wydobywa ze zgnuśniałej klatki na ziemi kolejną cieżarówkę. Pieję z zachwytu. Staś ma się NIE ODZYWAĆ i nie komentować.
Świnki doskonale czują się na dworze, ale w zimie były w kotłowni :glowawmur: Jedzą kapustę i inne obierki - słuchamy jak zaczarowane, dopytując o wiecej porad od guru. Pakujemy sobie po jednej cieżarówce (na ostatnich nogach obie - Agi dziś urodziła trzy paproszki) i susząc zęby wylewnie żegnamy się z panią. The end.
W aucie myslałam, że eksploduję, tym bardziej, że zostawiałyśmy te dwa samce i dwie laski - mama+córka w drugiej naziemnej klatce z klepiskiem. Jedna z tych lasek pozostawionych (Mozaika) dołączyła do mojej zdobycznej cieżarówki Chałki.
Jeszcze nigdy nie hamowałam tak języka, Moje umiejętności aktorskie zasługują na oscara Obrazek
Awatar użytkownika
martuś
Miejscowość: Złocieniec
Kontakt:

Post autor: martuś »

Ale historia :shock: Dobrze, że jakoś udało Wam się wyciągnąć te biedne maleństwa :ok: Teraz będzie już im tylko lepiej :buzki: A jak Chałka i najmniejszy brzdąc?

Twoje stado jak zwykle cudne :102: Tylko czemu tak obcięłaś Bonitę? :szczerbaty:
Obrazek
Assia_B

Post autor: Assia_B »

Zdrowych i wesołych Świąt Wielkanocnych spędzonych w rodzinnym gronie życzą Pieszczoch, Alvin, Dasti oraz Duzi :-)

Obrazek
Awatar użytkownika
Cooyo
Miejscowość: Gdańsk
Kontakt:

Post autor: Cooyo »

Wesołych Świąt! :D
Zapraszamy do naszego wątku - tutaj! :D
Obrazek

Cookie, Zeus, Rubin, Onyks, Anubis :love:

Yoko i Hippo na zawsze w mojej pamięci :candle: :swieca:
dominika45

Post autor: dominika45 »

Pozdrawiamy z dziewczynami jeszcze świątecznie!!! :)
skąd u Ciebie się wzięły Zoyka i Cynka - są po prostu prześliczne!!! :buzki:
TWOJE STADO TEZ OCZYWIŚCIE!!!! :love: :love: :love:
Awatar użytkownika
sosnowa
Miejscowość: Warszawa
Kontakt:

Post autor: sosnowa »

Szacun ach szacun.Leonardo przy tobie to zwyczajny wycirus, ty wszechstronna wirtuozko, ty :please:
Awatar użytkownika
swissi
Miejscowość: Toruń
Kontakt:

Post autor: swissi »

Pozostałe świnki też odebrane?
Kraska (ze mną od 06.02.2016) :love: http://www.forum.swinkimorskie.eu/viewt ... =55&t=5913
MELCIA [*] 21.12.2015 EMIL [*] 19.04.2012 ZWINKA [*] 28.05.2019 [/size]
katiusha

Post autor: katiusha »

Dziękujemy gorąco za życzenia!! :buzki:

Z Bonitą tak mi dobrze szło strzyżenie, ona do mnie gadała, ja do niej gadałam iiii w porę nie wyhamowałam :ups: Już odrastają.
Na szczęście wszystkie świnki " z kurnika" odebrane.
Sosnowa Obrazek

A oto paproszki Chałki. Samiczka miała 40g przy urodzeniu i marne szanse, ale dokarmiałam i panna rosnie :yahoo:
Ona to właśnie: NADZIEJA
Obrazek

I jej bracia PRECEL, BAJGIEL i GRAHAM:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Nasze świnki”