Podziel się z nami swoimi myślami!
Moderatorzy: Panna Fiu Fiu, Dzima, kakazuma
Regulamin forum
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
Tematy nie odwiedzane dłużej niż 90 dni będą usuwane.
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Re: Podziel się z nami swoimi myślami!
Czytałem opinię prawnika, żeby takie rzeczy zgłaszać UOKiK, bowiem przenoszenie podatku na klienta będzie surowo karane.
Ale w jaki sposób ma być karane podnoszenie cen produktów lub usług? Chyba nie chcą zrobić jednej ceny na dany produkt jak jest w przypadku papierosów.
- Jack Daniel's
- Miejscowość: Częstochowa/Warszawa
- Kontakt:
Nie wiem. Nie mój cyrk i nie moje małpy. Ostatnio nawet z którychś banków ludzi wezwali na dywanik. Wykpili się, że wzrosły składki na Bankowy Fundusz Gwarancyjny.
Też tak macie że jak sobie wchodzicie czasami na ulubione forum to myślicie że te świnie to jednak fajne są?
- Panna Fiu Fiu
- Administrator
- Miejscowość: Chorzów
- Kontakt:
zdecydowanie, a ponadto to forum jest dla mnie UKOJENIEM NA WSZYSTKIE BOLĄCZKI, serio!Olek pisze:Też tak macie że jak sobie wchodzicie czasami na ulubione forum to myślicie że te świnie to jednak fajne są?

- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Ja ostatnio zauważyłam że przez te świnki jakieś zboczenia mam... Idę ulicą i tylko myślę: " Ooo taki krawężnik byłby dobrą zagródką dla nich.. Ooo muszę posiać taki gatunek trawy... O może wezmę dla nich trochę gałązek do domuu.."

w rezultacie po kapustę DLA SIEBIE SAMEJ szłam jeszcze raz

- Bulletproof
- Miejscowość: Gdańsk
- Kontakt:
Hahah takie akcje też mi się zdażały
Albo jak idę po sklepie budowlanym, to cały czas mam w głowie z czego by tu można zrobić nowy wybieg, nawet jeżeli wybieg już mam 

Bulletproof pisze:"... cały czas mam w głowie z czego by tu można zrobić nowy wybieg, nawet jeżeli wybieg już mam
"
a ja jakiś czas temu znalazłam w domu taką ładną deseczkę, w sam raz dla moich małych na wybieg, wzięłam ją, bardzo się ucieszyłam i wstawiłam świnkom na wybieg.
JAKIŚ CZAS PÓŻNIEJ MA MIEJSCE TAKIE ZDARZENIE:mąż mój biega po całym domu i czegoś szuka...okazało się, że szuka tej deseczki, którą ja wcześniej znalazłam i zagospodarowałam moim małym
no, awantura była, nawet usłyszałam słowa, że"świnki najważniejsze!!!".Przyznałam mężowi rację, poszedł strugać sobie drugą deseczkę...

JAKIŚ CZAS PÓŻNIEJ MA MIEJSCE TAKIE ZDARZENIE:mąż mój biega po całym domu i czegoś szuka...okazało się, że szuka tej deseczki, którą ja wcześniej znalazłam i zagospodarowałam moim małym